HÅR

5 smukke frisurer til bruden

Hvordan skal håret sidde på din store bryllupsdag? Find inspiration til frisurer til bruden her.

Lige præcis denne dag skal håret bare spille. Den perfekte frisure er en, der får dig til at føle dig godt tilpas. Er du ikke til store opsætninger, er det nok ikke brude-frisuren for dig. Heldigvis findes der også mange skønne bryllupsfrisure, der er mere afslappede. Har du taget valget om, hvordan dit hår skal sidde på din bryllupsdag? Ellers bliv inspireret her.

Psst… du kan også kigge med, hvis du skal være bryllupsgæst.

LÆS OGSÅ: Læg den smukkeste bryllupsmakeup - til bruden og til gæsten

Frisure #1: Klassisk og enkelt

Skal du stå hvid brud til et kirkebryllup, så er denne meget enkelte og stilfulde opsætning et godt bud på en meget smuk brudefrisure.

Frisure #2: Romantisk med blomster

Skal dit hår matche din brudebuket? Denne frisure kræver at alt håret krølles flot inden opsætningen. Lad sporadiske totter hænge løst, og placér til sidst blomsterne.

Frisure #3: Vintage chic

Med lidt øvelse er dette en frisure, du selv kan lave. Start med at skabe volumen i håret. Lav bølger med et glatte- eller krøllejern, og flet da en tot af håret. Gem lukningen væk under håret med hårnåle i samme kulør som dit hår.

LÆS OGSÅ: Bliv inspireret af royale bryllupsfrisurer

Frisure #4: Glamourøst

Tænk Hollywoods guldalder og Marilyn Monroe – både hvad angår hår og makeup for at få dette look. Bemærk, at makeuppen flot understreger hårets look. Vi taler her store curler og masser af hårlak, som måske bliver mest gennemført, hvis du får en frisør til at hjælpe dig.

Frisure #5: Skødesløst med fletning

Der er noget drømmende over dette look. Farvespillet i håret er med til at skabe en lækkerhed til frisuren. Looket passer godt til et bryllup i smukke Toscana omringet af vinmarker, så langt øjet rækker.

LÆS OGSÅ: Guide | Sådan laver du 'flat waves'

Læs mere om: