HÅR

Style dit hår med tørshampoo

Tørshampoo har længe været et populært hårprodukt, da det er en sand hjælper til de travle morgener. Der er faktisk endnu flere grunde til at være glad for sin tørshampoo - den kan nemlig også bruges som et hårstylingsprodukt

Vidste du, at din tørshampoo kan mere end blot fjerne fedt fra din hovedbund og dermed hjælpe dig med at skippe en hårvask? Tørshampoo er faktisk en genial form for stylingsprodukt – og det gælder både i langt, kort og pagehår.

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din tørshampoo rigtigt

Sådan styler du dit hår med tørshampoo

Du kan sagtens bruge din tørshampoo i stedet for en volumen spray - både når du har håret løst eller ved opsætninger, hvor du ønsker at skabe god volumen og tekstur. Se hvordan du påfører tørshampooen i videoen nedenfor.

Prøv alligevel at lade din tørshampoo sidde i håret i et minut, før du rusker op i håret eller reder det igennem. På den måde får produktet tid til at gøre sit job ordentligt – og du får den volumen, som du ønsker.

Kort sagt: sådan skaber du volumen i dit hår med tørshampoo

Alt du skal gøre for at skabe volumen er;

  1. Ryst tørshampoon før brug
  2. Skil og løft håret – spray derefter tørshampooen ind i håret.
  3. Lad tørshampooen tørre i et minut.
  4. Massér tørshampooen ind i håret med fingrene eller red det med en børste.
  5. Style den frisure, du ønsker – puf gerne håret op med fingrene og tilføj lidt hårspray.

Pssst. hvis du springer en hårvask over, og anvender tørshampoo i stedet, så er det en god idé at spraye produktet i håret om aftenen - inden håret er blevet fedtet. På den måde får du et pænere resultat næste dag.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du af med fedtet hår

5 gode tørshampooer til styling

Herunder finder du fem gode tørshampooer, som både kan udsætte hårvasken og style de smukkeste frisurer!

Den eksklusive gode tørshampoo

Hvis du ønsker at få skabt et mere voluminøst look, kan du prøve denne lækre tørshampoo fra Gun-Britt. Den fjerner dertil også hårets overskydende fedt.

Tørshampoo, Gun-Britt, 179.kr. Kan købes online HER

En god tørshampoo til mørkt hår

Hvis du er mørkhåret, så husk at der findes tørshampooer specifikt til mørkt hår. Så slipper du for det lyse pudder i hårkanten. Denne gode tørshampoo fra Klorane er perfekt til dig med mørkt hår, som ønsker at få mere volumen i håret.

Tørshampoo til mørkt hår, Klorane, 99.95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: 8 gode stylingtips - fra fint til fyldigt hår

Den klassiske gode tørshampoo

Batistes tørshampoo er en ægte klassiker som fås i mange forskellige duftvarianter. Udover at skabe friskhed i håret, er den rigtig god til din festfrisure – både hvis du har lavet krøller, men også til opsætninger, der kræver lidt fylde.

Tørshampoo, Batiste, 38.95 kr. Kan købes online HER

Den velduftende gode tørshampoo

Frisk dit hår op med denne velduftende tørshampoo fra Björn Axén, som du nemt kan style dit hår med. Den er både god at anvende til at style din hverdagsfrisure samt at have med i tasken, hvis du vil opfriske dit hår i løbet af dagen.

Tørshampoo, Björn Axén, 89.95 kr. Kan købes online HER

Den gode tørshampoo i rejsestørrelse

Husk, at de fleste tørshampooer også findes i rejsestørrelser, som du nemt kan have med i tasken. Prøv bl.a. denne gode budgetvenlige tørshampoo fra Matas, der kommer i en smart lille rejsestørrelse.

Tørshampoo rejsestørrelse, Matas, 16.95 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Den store hårguide – alt du skal vide for at få lækkert hår