HÅR

Test dig selv: Hvilken frisure skal du have i det nye år?

Nyt år, nyt hår… Mangler du inspiration til at tage hul på det nye år med et nyt look? Se hvilke frisurer, der hitter i 2019 samt test dig selv, og se, hvilken frisure der passer til dig.

For mange bliver starten på et nyt år markeret med trangen til et nyt look, og hvis du er endt inde på denne artikel, er du sikkert lidt nysgerrig på, hvilken ny frisure du kunne kaste dig ud i 2020.

LÆS OGSÅ: Den store hårguide: at du skal vide for at få lækkert hår

Disse frisurer hitter i 2019

2019 har budt på et væld af lækre frisurer – fra den helt korte pixie-frisure til den populære page-frisure i forskellige længder. Derudover har du også kunne se langt hår med naturligt fald - og så har pandehåret officielt gjort et comeback. Se hvordan nogle af Hollywoods største stjerner har båret netop disse frisurer i 2019 – måske kan du endda blive inspireret til at klippe lokkerne.

Page-frisuren har fået sit officielle comeback i 2019

Page-frisuren er en tilbagevendende klassiker – og i 2019 er der kommet flere bud på, hvordan sådan en frisure skal se ud. Når du får klippet en page-frisure, kan du gå i flere forskellige retninger. Du kan gøre som Kim Kardashian og vælge en skarpt klippet page-frisure. Hvis du ikke er så meget til den skarpe kant, kan du lade dig inspirere af Kaia Gerber og Naomi Watts, som begge viser, hvordan page-frisuren også kan styles.

LÆS OGSÅ: De bedste 5 festfrisurer til pagehår

Pandehår er en stor hårtrend i 2019

Er du også med på pandehår-trenden? Pandehåret kan klippes på flere forskellige måder, som Taylor Swifts signatur-look eller i en længere style som Heidi Klums. Hvis du ikke er helt klar til at få alle lokkerne klippet, kan du, ligesom Halle Berry, vælge at få klippet få hårstrå kort og lade pandehåret blende naturligt ind.

Langt hår med naturligt fald er altid en klassiker

Sundt, langt hår går aldrig af mode, og i 2019 kan du opleve flere misundelsesværdige frisurer fra nogle af Hollywoods største stjerner. Lad dig inspirere af Blake Lively og Margot Robbie og fremhæv dit hårs naturlige fald eller prøv at efterligne Kate Moss’ klassiske lange frisure.

LÆS OGSÅ: Sådan får du de smukkeste krøller

En kort pixie-frisure er særledes populær i 2019

Det kræver ofte mod at klippe de lange lokker kort - og det mod har flere kvinder haft i 2019! Charlize Theron, der er kendt for sine lange lyse lokker, viste i år en kort trendy frisure, der er en nyfortolkning af den klassiske gryde-frisure. Er du mere til den klassiske ’pixie-cut’, er Michelle Williams' korte frisure det billede, du skal have med til frisøren. Denne korte frisure behøver dog ikke være kedelig, for du kan nemt style de korte lokker i en cool og chic frisure som Kristen Stewart.

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder, der bærer kort hår med stil

Frisurer, der kommer til at hitte i 2020

Hvordan kommer hårtrenden så til at se ud i 2020? 1990’erne har i stor stil været en tilbagevende trend på catwalken i år – og det har også præget hårmoden. Derfor kan du trygt klippe dit hår i en flot page-frisure eller prøve en kort pixie-frisure. Er du ikke helt sikker på hvilken frisure, du skal have i 2020? Så kan du tage vores store hår-test nedenfor.

Test dig selv – hvilken frisure skal du have i 2020?

Er det en lille ændring, eller måske den helt store makeover, som dine lokker har brug for i det nye år? Tag testen herunder, og se, hvilken ny frisure der vil passe til dig og din stil – kort, mellemlangt eller helt langt hår.

Læs mere om: