HÅR

Test: Tørshampoo

Trænger håret til en hurtig opfrisker? Så prøv en tørshampoo. Det virker. Se her, hvilken en, du skal vælge

 

FRISK HOVEDBUND
Frottee tørshampoo fra Swiss O-Pair, 200 ml, 85 kr.

Der er lidt tysk deodorant over den blå flaske, men samtidig virker den også meget troværdig og effektiv. Og testeren blev ikke skuffet, sprayen virker dejlig forfriskende og kølig på hovedbunden og er nem at fordele. Flot resultat som testens billigste.

Virker denne tørshampoo?
Håret blev omgående frisket op, og håret fik mere fylde, som holdt fint hele dagen.

5 stjerner

 

DEN FRA APOTEKET
Gentle Dry Shampoo fra Klorane, 150 ml, 109,50 kr.

Meget nem at bruge, men der kommer en del ud ad gangen, og det føles vådt og koldt, hvis man ikke husker de 30 cm's afstand. Håret bliver ikke til grå heksetotter, som denne testperson tidligere har prøvet med tørshampoo. Det er godt!

Virker denne tørshampoo?
Tørshampooen blev afprøvet på halvfedtet morgenhår, og resultatet blev overraskende godt. Testeren følte intet behov for at få vasket håret rigtigt resten af dagen, og det var blødt og nemt at sætte bagefter.

4 stjerner

 

LÆKKER OG EFFEKTIV
Dry shampoo fra Toni & Guy, 200 ml, 130 kr.

En meget tjekket, sølvfarvet emballage der signalerer, at her er der styr på tingene. Det er nemt at spraye tørshampoo i håret, og duften er frisk uden at virke alt for parfumeret.

Virker denne tørshampoo?
Testeren var meget tilfreds med resultatet, og produktet er også genialt, hvis man bare ønsker sig lidt mere fylde eller struktur i håret. Man behøver ikke at spraye ret meget i håret for at mærke en effekt.

5 stjerner

 

LET OG LUFTIGT HÅR
Volumizing Dry Shampoo fra Big Sexy Hair, 150 ml, 149 kr.

Meget nem at fordele i håret og hårbunden. Sprayes i fra ca. 10 cm's afstand og skal derefter sidde i nogle minutter. Det overskydende børstes ud bagefter.

Virker denne tørshampoo?
Håret bliver omgående let og fyldigt, og det kan mærkes helt inde fra hårbunden.Håret ser levende og sundt ud, og der er ingen spor efter sprayen, da den er farveløs.

4 stjerner

 

VÆLG EFTER HÅRFARVE
Star Dust Fra Gun-Britt, 75 g, 265 kr.

Konsistensen er i pulverform, nærmest støv med en let tone af brun passende til håret. Pudderet fordeles i håret ved at trykke en "puddersky" ud direkte fra flasken, som holdes 10 cm fra håret, der løftes op. Til sidst rystes håret på plads. OBS: Lad være med at tage din fineste hvide skjorte på, hvis du bruger et farvet pudder, for det lægger sig på tøjet og ses tydeligt.

Virker denne tørshampoo?
Den giver absolut fyldigt, men fuldstændig mat, dødt og glansløst hår. Gun-Britt anbefaler Shine by GB for at genskabe glans, og det er nødvendigt.

3 stjerner

 

Relevante links

Få smukt hår
hver dag
Fine forårs-
lokker
IN tester volumen
til lokkerne
Læs mere om: