HÅR

IN tester: Hårkur

Efter sommeren trænger lokkerne til ekstra pleje og næring. IN har testet plejende hårkure til tørt og medtaget hår

Matrix intensive strengthening masque, 150 ml, 150 kr.
Produktet: Den hvide plastickrukke er nem at have med ud i bruseren og signalerer seriøs hårpleje uden dikkedarer. Duften er meget mild og behagelig og forbliver i håret dagen lang.
Resultatet: Håret blev ikke tynget eller fedtet, som nogle plejende hårkure kan have tendens til. Lokkerne bliver bløde, blanke og tanket op med fornyet fugt, som gør det nemt at style håret efterfølgende.


Scenscience inner restore intensif deep repairing masque, 150 ml, 305 kr.
Produktet: Konsistensen er lækker geléagtig med en dejlig frisk og diskret duft. Denne maske skal sidde i håret i op til 5 minutter, og man skal være opmærksom på, at det tager lidt tid at skylle produktet ordentligt ud.
Resultatet: Håret bliver ekstremt blødt og meget, meget glat. Så har du tendens til fint hår, så brug endelig kun kuren i spidserne, da håret ellers kan klaske. Resultatet er bemærkelsesværdig flot, blankt hår!L'oréal professionnel absolut repair, 200 ml, 159 kr.
Produktet
: Hårkuren er til meget ødelagt hår. Konsistensen er nærmest som nykærnet smør. Duften er diskret og elegant med et friskt strejf af mango og citron.
Resultatet: Dette er den perfekte kur, hvis håret trænger til langvarig fugt og blødhed. Håret føles sundere og ser meget blankt ud, og selvom testpersonen jævnligt bruger fladjern, forbliver håret gennemfugtet og blødt.
Tresemmé restructuring deep conditioning treatment masque, 500 ml, 89 kr.
Produktet
: Dette mærke er nyt på det danske marked, og deres hårkur siges at være ideel for dig, som bruger varme stylingapparater. Duften er dejlig aromatisk, men konsistensen er en anelse flydende og svær at håndtere. Til gengæld er den lette konsistens meget nem at fordele i håret og efter 5 minutter også meget nem at skylle ud.
Resultatet: Resultatet er klart mærkbart i form af blødere hår, som er nemt at rede ud.

Elvital re-nutrition hårmaske, 200 ml, 59,95 kr.
Produktet: Denne kur hører til de hurtige hårmasker, som kun skal sidde i håret i 1-2 minutter. Duften er dejlig sommerlig med en snert af kokos.
Resultatet: Konsistensen er vidunderlig cremet og nem at skylle ud. Håret virker blødt, lækkert og luftigt og er også velegnet til lidt finere hårtyper. Generelt en superhårkur, når du har travlt!

Se flere produkttests her