HÅR

IN tester: Volumenspray med power

De fleste af os drømmer om lidt fyldigere lokker, og heldigvis kan dette opnås med lidt hjælp. For eksempel med en volumespray. Vi har testet nogle af de bedste på markedet. Se resultatet af vores tests herunder:

INs beauty-assistens Kirstine Engell har afprøvet 'Diaboost Intensive Treatment' fra Nioxin, der lover meget... Læs Kirstines dom her:

Hvad er det?
Det er en volumespray, der siges at gøre hvert enkelt hårstrå syv procent tykkere, så det føles som om du pludselig har meget tykkere hår, faktisk 11.000 flere hår. Derudover holder den din hovedbund stimuleret og sund.

Hvordan bruger man den?
Den sprayes i håndklædetørt hår, i baner langs hovedbunden. Brug fingrene til at massere den rundt i hele hovedbunden og gerne en smule ud på længderne. Føntør herefter, da produktet skal aktiveres af varmen.

Se også: Få glød og liv i din hud - IN tester enzympeeling

Virker den?
Når det kommer til volumenspray der lover en hel masse, kan det ofte lyde for godt til at være sandt. Men når man så engelig finder en, der rent faktisk holder hvad den lover og mere til, skal budskabet spredes. Diaboost gør håret blødt og velplejet, samtidig med at håret får mærkebart volumen - som om der virkelig er dobbelt så meget hår. Noget man ofte ikke kan opnå med mindre man tømmer en halv dåse tørshampoo eller svinger en rundbørste. En ekstra bonus er, at hovedbunden ikke klør som den kan gøre med mange andre volumenprodukter. Netop derfor vil vi anbefale dette lille mirakelprodukt, som er sund for både hovedbund og hår.

Er du nysgerrig efter at prøve Diaboost Intensive Treatment sprayen, kan den købes for 230,- HER

Hele IN-redaktionen testede sidste år nogle af de mange volumesprays, der findes. Se resultatet i galleriet herunder:

IN tester: Volumenspray med power