HÅR

TREND | Hår med glamour

I mange år har det skødesløse hår a la Kate Moss og Cameron Diaz været alle vegne. Hår, der ligner, det ikke er blevet sat – og knap nok redt. Men nu kommer børsten og krølle- og glattejernene på arbejde igen, for tendensen lyder på mere glamourøse lokker

Sommeren er forbi – og dermed er det også slut med bølget, løst strandhår og pjuskede bohemefletninger. Nu skal der gøres noget ud af lokkerne. Efterårets tendenser lyder på smukke, feminine frisurer og blankt og blødt hår.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | De bedste SOS-produkter til tørt hår

– Håret skal være mere stylet igen. Hele udtrykket bliver mere sofistikeret, og der bliver igen brugt curlere, krøllejern og tid på at sætte håret. Skal håret være løst, skal der lige gives en smule ekstra til enderne, så de får et lille svaj og mere bevægelse, lyder det fra Antonio Corral Calero, som er hårstylist hos Moroccanoil og bl.a. er med til at sætte hår på modellerne under modeugen i New York. 

IN har fået Antonio Corral Caleros tips til smukt hår, som kan klare dansk vind og vejr.

5 tips til et smukt, dansk hår

Skal du sætte håret for en aften, vil jeg faktisk ikke anbefale at bruge ret meget varmebeskyttende produkt, før du styler håret med andre stylingprodukter, da der simpelthen kommer for meget i håret – det kan få det til at klaske sammen. Brug det kun, når du virkelig skal bruge et glattejern meget. 

I Danmark, hvor I cykler meget og sætter håret op, har I behov for, at det er nemt, så det vigtigste er en lækker hårfarve og en god klipning hver tredje måned. Danske kvinder er meget mere til, at det skal være let, og de vil ikke have for mange produkter i håret.

Har du brug for at skabe volumen i hovedbunden, så lad være med at bruge produktet fra midten af håret og ud til spidserne – det tynger håret og gør det fladt. Arbejd ved hovedbunden. Sæt varme på for at aktivere volumenproduktet.

Jo ældre du bliver, jo mere volumen vil du have. Det klæder dig, da det giver noget sofistikeret til dit udtryk – og et mini-ansigtsløft. Med tiden mister ansigtet fylde, derfor er det godt at snyde dig til mere fylde med håret.  

Når du bruger hårkur, så put nogle dråber hårolie i din kur for at få ekstra næring.

Få inspiration til gode hårbørster og stylingprodukter i galleriet. 

Hår med glamour

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER