HÅR

VIDEO | Sådan skaber du Hollywood-hår med Wendy Iles

IN havde et eksklusivt møde med hårdronning af Hollywood, Wendy Iles, inden hun fløj videre for at style alle de kendte til The Emmys 2016. Hun lærte os, hvordan man får det store glamourøse Hollywood-hår ved brug af kun et enkelt stylingprodukt! Se videoen og læs guiden her.

Dronningen af Hollywood-hår

Australieren Wendy Iles, er skønhedsbranchens mest respekterede hårstylist og modtog tidligere på året den prestigefyldte pris Hollywood Beauty Award 2016, som er Oscar’en inden for skønhedsbranchen.

Hun er udråbt dronning, når det kommer til hår – og det vil typisk være hende, der står bag de smukke frisurer og skinnende lokker, du har set på catwalken og den røde løber.

Wendy Iles har skabt tre unikke hårprodukter, som hun mener, er de eneste du nogensinde vil få brug for på badeværelseshylden! Vi var på besøg hos salon Värk i Ravnsborggade, for at prøve produkterne og blive stylet af Wendy selv.

LÆS OGSÅ: Hollywood-hår får et ekstra boost med en ny hårfarve, hvilken passer til dig? 

Sådan gør du: trin for trin

Step 1:
Opdel håret i ca. 4 store sektioner langs med håret. Dette giver et bedre overblik over, hvilke totter du vil arbejde med og lave fald og krøller i.

Step 2:
Brug et stort krøllerjern til at krølle din første sektion af hår med. Start med sektionen forrest ved dit ansigt og arbejd derefter bagud. Husk at du altid skal føre dit krøl væk fra ansigtet – og start først med at lave krøllen når du når øjenhøjde eller lige ud for øret.

Et eksempel på et godt krøllejern, der er ideelt til denne styling er The Waving Wand fra Cloud Nine til 1.400 kr. Købes online HER

Step 3:
Når du slipper krøllejernet fra krøllen, redder du den ud med fingrene, for derefter at sno den ind i samme krølle form igen – blot med fingrene. Når du har en ”snegleform” – hvilket vil sige et krøl med hul i midten, sætter du krøllen fast med en clips.

Step 4:
Når du har alle sektionerne sat i clips, tager ud dem forsigtigt ud efter at de har kølet ned. Derefter redder du dem forsigtigt ud med en kam, så du kan se det smukke Hollywood fald.

Step 5:
Blæs håret igennem i nedadgående retning med en varm hårtørrer og red derefter igennem med en kam. Voila! Stor volumen og kæmpe Hollywood krøller á la Wendy Iles.

Se det færdige resultat på billedet her:

Se videoen her, hvordan Wendy Iles styler håret i ægte Hollywood-stil med de 5 trin:

LÆS OGSÅ: EFTERÅRSTENDENS | 21 kendte kvinder bærer kort hår med stil

Disse produkter er brugt

Shampoo
Vask håret med Wendy’s Iles Formula signatur shampoo som er fyldt med antioxidanter og rige vitaminer, samtidig med, at den er helt fri af silikone og sulfater.

Den efterlader håret skinnende og blødt og man kan mærke, at den renser uden at farven i dit hår aftager eller udtørrer. Resultatet er et smukt og sundt hår, som tydeligt mærkes stærkere efter få vaske.
Haute Performance Shampoo, Iles Formula, 200 ml., 310 kr. Købes online HER

Conditioner
Hovedproduktet for hele Iles Formula serien, er hendes conditioner. Den er fri for parabener og forvandler ved en enkelt vask, ens hø-lignende og udtørrede hår, til ren silke og glans. Man kan virkelig mærke, hvordan produktet reparerer og forebygger selv det mest skadede hår.

Der medfølger en stor bred kam, som du skal redde conditioneren ud med – på den måde får du produktet fordelt på alle dine hårstrå og derved mere udnytte af produktet.
Haute Performance Conditioner, 200 ml., 340 kr. Købes online HER

Serum
Serumen kan påføres i både vådt og tørt hår. Serumen efterlader dit hår silke blødt med følelsen af et sundere og tykkere hår. Serumen hverken fedter eller klistrer, men føles derimod super let – og så beskytter den håret dagen lang mod luftfugtighed, slid og kemikale- og miljømæssige skader.

Hvis du påfører serumen i vådt hår, giver den dit hår det fineste fald, som man normalt ville misunde supermodeller og Hollywood-stjerner for.
Haute Performance Finishing Serum, 200 ml., 400 kr. Købes online HER

Alle produkterne fra Wendy Iles, der er brugt til dette look, kan købes HER

LÆS OGSÅ: Langt eller kort hår? 25 forskellige frisurer

Læs mere om: