HÅR

VIDEOGUIDE | Sådan giver du dit hår masser af volume

Synes du også, at dit hår ofte bare er fladt og kedeligt? Så er der hjælp at hente! Disse produkter kan redde selv det fladeste hår og give dig en flot fylde og volumen – ligegyldigt din hårlængde!

Når man bor i Danmark, betyder det ofte også, at man har fint, skandinavisk hår og derfor sukker man opgivende efter en flot og lækker volumen. Du kan også være en af de heldige, som har fået en lækker manke – men bare gerne vil have et mere glamourøst Hollywood-hår. Derfor guider vi dig til, hvilke produkter og tricks der kan give dig en smuk og fyldig manke.

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Snyd dig til perfekt hår på 5 minutter

Se hele videoguiden i bunden af artiklen, og læs hele step by step-guiden herunder.

Sådan får du volumen i dit hår

Volume i vådt hår

Dette skum er helt fantastisk at bruge til volumen. Når man tænker hårskum, kan man typisk stive krøller lavet med en mousse. Det er det ikke i dette tilfælde. Moussen påføres i rødderne på håndklæde tørt hår og føntørres derefter. Det vil give den lækreste volumen i dit hår, mens du stadig bibeholder holdets egen naturlige struktur – bare dobbelt så højt og stort!

Eimi Root Shot, Wella, 200 ml., 190 kr.
Fås online HER 

Volume i tørt hår

Tørshampooer er ikke blot beregnet til at blive brugt, når du vil springe en hårvask over. De er smarte, når dit hår trænger til ekstra volumen og tekstur. Selv en frisure der ikke er stylet med varmeredskaber kan få et stylet look ved brug af tørspray. Spray i rødderne af dit hår og rusk op i det, og du vil med det samme mærke og se volumen produktet har givet! Det er et fint pudder som ligger sig på dine hårstrå, som både absorberer olier og giver hvert strå fylde og volumen.


Volume Powder, Sachajuan, 200 ml., 135 kr
Fås online HER 

Volume i løbet af dagen

Denne lille børste er genial til håndtasken. Du klikker blot på enden og ud af børstehårene, kommer der en lille fin, hvid transparent pudder. Pudderet skal på dine rødder og føles lidt som kartoffelpudder. Når du har børstet pudderet i hovedbunden, skal du med opretgående bevægelser masse dit hår opad for at skabe volumen. Pudderet er genialt, da du i løbet af dagen kan gøre samme bevægelse og give mere effekt, hvis du føler at du mangler volumen eller fylde. Smart!


Volume Maker Invisible Texturizing Powder, Shu Uemura, 295 kr.
Fås online HER

Se videoen her: