SKØNHED

Her er den nye store bryst-trend

Det er ikke kun størrelsen på brysterne, der kan frustrere kvinder

Den nye brysttrend har taget Storbritannien med storm, og tatovørerne melder om, at de tatoverer mindst tre kvinder om ugen. Traditionelt set har det kun været kvinder, der af brystkræftårsager har fået fjernet og rekonstrueret deres bryster, som har benyttet sig af muligheden for at få optegnet sine brystvorter med en tatovørnål. Men nu gælder det også kvinder, der får det gjort udelukkende af kosmetiske årsager.

Det er det britiske nyhedsmedie Telegraph.co.uk der melder om en kæmpe stor interesse blandt de britiske kvinder for at få forskønnet deres brystvorter og området omkring dem. En optegning af brystvorten kan gøre den mørkere og mere ensartet i både farve og form, og det er eftertragtet.

Moderne med mørke brystvorter

Gail Proudman, der er indehaver af en tatovørklinik i Merseyside, forklarer, at kvinderne gerne vil have ordnet deres brystvorter for at have det godt med at vise sig med bare bryster i forskellige forbindelser.

"Mange vil gerne have mørkere brystvorter. Det er moden. Nogle synes, at deres er for lyserøde, eller deres kærester vil gerne have, at de får dem farvet. Jeg tror nogle gange, de får det gjort, fordi de er meget bevidste om, at de er blege og tænker, at det er moderne at have mørke brystvorter. Kvinderne får dem farvet, så de kan gå topløse uden at være flove over det," siger Gail Proudman til Telegraph.co.uk.

En enkelt behandling varer omkring to timer, og så varer den resten af livet, men farven skal dog helst genopfriskes hvert andet år.