HERRER

De 3 bedste barbershops i København

Glem alt om frisørsaloner - mænd skal til barbershops. Her er 3 unikke af slagsen, som er de bedste, du finder i København.

Barbershops er historisk luksus

Gentleman, hipster, menig mand - afsted til barbershops, bare fordi I kan.

Hvis der er noget, kvinder misunder mænd, så er det muligheden for at gå til en ægte barbershop. Især, hvis der er tale om en af disse 3 af slagsen, som alle ligger i København. Her er intet overladt til tilfældighederne - hverken indretning, stil, faglighed eller håndværk.

Barbershops har eksisteret lige så længe som tilbage til det gamle Egypten, og i tidlig tid udførte barberen også operationer og tandlægebehandlinger. I dag kan vi overlade den slags til andre faggrupper, og i stedet nyde godt af barberens kyndige hånd, der kan forvandle frisurer og skæg til de rene kunstværker. 

Hvis du er på udkig efter de bedste barbershops, eller du vil prøve denne unikke oplevelse for første gang, så vil du herunder finde de 3 bedste barbershops i København - og de er bestemt besøget værd!

LÆS OGSÅ: Sådan plejer du dit skæg

De bedste barbershops i København 

Vi har gjort valget af barbershop nemt for dig - herunder ser du nemlig de 3 bedste barbershops, du kan finde i København.

Barberen i Vognmagergade

Historisk coolness i indre by
I indre København ligger den autentiske barbershop ’Barberen i Vognmagergade’. Ikke alene har der været barbersalon i ejendommen i en menneskealder, siden 1937 for at være helt præcis. Her er i det hele taget tale om et sted, som emmer af, ikke blot historie, men stil, gennemført faglighed og charme.

Du kan læse mere om Baberen i Vognmagergade her, booke en tid og få en unik oplevelse.

LÆS OGSÅ: 3 slags skæg, der aldrig går af mode

Her finder du Barberen i Vognmagergade:
Vognmagergade 9
1120 København K
Tlf. 33126343

Carl’s Barber Shop

Herre fedt!
Sladderbladene er i Carl's Barber Shop skiftet ud med bøger om alt fra cigarer til rock n’ roll, der er altid øl på køl, og så skal du ikke være bange for at spørge ind til pomader, skægpleje eller andet fagsnak. Håndværket er i højsæde, og alle ansatte lever og ånder for deres erhverv. Og det kan bestemt også mærkes - og ses!

Du kan læse mere om Carl's Barber Shop her, booke en tid og få en unik oplevelse.

Her finder du Carl’s Barber Shop:
Rosenvængets Allé 3
2100 København
Tlf. 26782222

LÆS OGSÅ: 7 gode ansigtscremer - find den, der passer til dig!

Henri Barber

Gennemført koncept
På Nørrebro finder du Henri Barber, hvor du kan booke en tid online eller dumpe ind fra gaden af. Ligegyldigt hvad, kan du ikke undgå at blive betaget af og føle dig godt tilpas i det herreunivers, der møder dig. Ud over at få trimmet skægget eller klippet håret, så har du mulighed for at købe alle dine groomingprodukter online hos Henri.dk – hvor du i øvrigt også kan få tips og guides til pleje og beskyttelse af dit skæg.

Du kan læse mere om Henri Barber, booke en tid og få en unik oplevelse.

Her finder du Henri Barber:
Elmegade 5
2200 København N
Tlf. 22596601

LÆS OGSÅ: 3 hudpleje-vaner, du ikke må snyde dig selv for