HERRER

3 gode hudpleje-vaner, du ikke må snyde dig selv for

Vand er godt, men nogle gange skal der lidt mere til. Er det på tid, at du får de her 3 basale hudpleje-rutiner på plads?

Kender du typen, der synes, at vand er det bedste plejemiddel både som rens, fugt og aftershave? Nogle mænd mener, at dagens skønhedspleje er overstået efter et par plask ved håndvasken, men der skal altså lidt flere trin til at sikre velplejet hud på sigt.

Her er 3 vigtige trin, som udgør en optimal plejerutine

Rens huden

Sørg for at have en god cleanser stående i bruseren, så du allerede i badet får forberedt din hud på, at dagen altså er startet. Det er ikke nok at vaske ansigtet med vand, hvis du ønsker at rense din hud i dybden og komme af med døde hudceller og snavs. En god cleanser minimerer nemlig også porer, så din hud bliver pænere i overfladen.

Clarins, exfoliating cleanser, 215 kr.Kan købes online HER

Clarins, exfoliating cleanser, 215 kr.

Kan købes online HER

Øjencreme

Huden omkring øjnene er tyndere og sartere end resten af ansigtet. Det er i øjenområdet, det ses først, hvis du er træt, stresset eller blevet et år ældre. Kig efter mørke rander og fine linjer. Disse kan forebygges og holdes nede med en ordentlig øjencreme.

Biotherm Homme, total recharge yeux øjencreme, 195 kr.Kan købes online HER

Biotherm Homme, total recharge yeux øjencreme, 195 kr.

Kan købes online HER

Fugt til huden

Hvis der er noget, alle hudtyper har brug for, så er det fugt. Derfor er det en god idé at købe dig en ordentlig ansigtscreme.  Fugt giver huden mulighed for at holde sig sund, spændstig og vedligeholdt.

LÆS OGSÅ: 7 gode ansigtscremer til mænd - find den bedste til din hud

Rituals, Samurai Anti Age Wrinkle Face Cream, 265 kr.Kan købes online HER

Rituals, Samurai Anti Age Wrinkle Face Cream, 265 kr.

Kan købes online HER

Rituals, samurai anti-age wrinkle face cream, 265 kr.

Kan købes online HER

Læs mere om: