HERRER

3 gode solcremer til mænd

Husker du at bruge solcreme? Inden du dropper alt om solcreme, så læs lige med her, vi har nemlig fundet tre solcremer, der er spot on til mænd.

Det er vist unødvendigt at fortælle, hvor skadelige solens stråler er for huden, og hvor vigtigt det er at beskytte sig. Det gælder, hvad end man ligger på stranden, slår græs eller dyrker motion – kort og godt: hver gang man opholder sig i solen. MAIN har fundet tre solcremer, som er super velegnede til mænd.

LÆS OGSÅ: 3 gode hudplejevaner til mænd

3 gode solcremer til mænd

Den vandafvisende

Rigtig god all-round solcreme uden parfume, som ikke fedter. Den trænger hurtigt ind og er vandafvisende. Passer til alle hudtyper og kan bruges både i ansigt og på kroppen.

Dermalogica, Protection Sport SPF 50, 156 ml, 275 kr.Kan købes online HER

Dermalogica, Protection Sport SPF 50, 156 ml, 275 kr.

Kan købes online HER

Den oliefri

Denne solcreme er oliefri, og det betyder, at selv typer med fedtet hud kan bruge den. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden med en flot mat finish, hvilket gør den meget populær hos mange mænd.

Murad, Oil-free Sunblock SPF 30, 50 ml, 350 kr.Kan købes online HER 

Murad, Oil-free Sunblock SPF 30, 50 ml, 350 kr.

Kan købes online HER

 

Spray

Fordelen ved denne solcreme, som i øvrigt er udviklet til mænd, er, at den er på spray, hvilket gør det nemt at påføre cremen. Konsistensen er let og trænger hurtigt ind i huden uden at fedte. Eneste minus er, at med en spray er det svært at være sikker på, at man får smurt nok solcreme på, så man rent faktisk får den dækkeevne, man regner med i en solfaktor 30. Hvis du vi være helt sikker på, at du får optimal beskyttelse, så spray allerede igen en halv time efter, du har påført solcremen første gang.

Biotherm Homme, UV Defense Sport Body SPF 30, 125 ml, 195 kr.Kan købes online HER

Biotherm Homme, UV Defense Sport Body SPF 30, 125 ml, 195 kr.

Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Herrefrisurer som aldrig går af mode

Læs mere om: