HERRER

5 tips, der får dig til at se velplejet ud

Det er de små ting, der tæller, når vi taler om at se velplejet ud. Se de 5 tips her, og få styr på detaljerne.

Det første en kvinde lægger mærke til er, hvordan du dufter, hvordan dine hænder og negle ser ud og, om du har styr på hårpragten – og det er ikke den på hovedet. Med alderen har hårene det nemlig med at dukke op – de forkerte steder vel at mærke. MAIN guider dig her til, hvordan du altid ser velplejet ud.

5 tips, der får dig til at se velplejet ud:

Plej dine bryn

Øjenbrynene bliver ofte buskede, der er afstikkere, og det ser bare ikke særlig soigneret ud. Få din frisør til at trimme dem, hver gang du bliver klippet, og fat pincetten derhjemme, så øjenbrynene ser velplejede ud.

Pæne negle

For lange negle er ikke charmerende – især ikke, hvis de også er beskidte. Klip dine negle hver uge, og husk neglene på tæerne. Køb eventuel også en fil, så du slipper fra skarpe kanter og flossede negle.

Essential Grooming Kit, TweezerMan, 329 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan bekæmper du hårtab

Fjern afstikker-hår

Et langt hår vokser pludselig frem på skulderen, på dit øre eller et helt tredje sted. Undgå afstikkerne ved at tjekke dig selv. Gerne med et spejl i dagslys, så du kan få det hele med. Fat din pincet, og fjern de lange og overflødige hår.

Pincet, Matas, 57 kr. Kan købes online HER

Duft godt

Lugtesansen er en motorvej til nydelsescenteret i hjernen, så sørg for at dufte godt, hvis du gerne vil gøre et godt indtryk hos andre. Brug eventuelt en deodorant uden parfume under armene, hvis du ikke ønsker parfume direkte på huden, og sprøjt så din eau de toilette eller parfume på dit tøj eller i håret i stedet.

Polo Ultra Blue Eau de Toilette, Ralph Lauren, 40 ml, 360 kr. Kan købes online HER

Trim dine næsehår

Drop vildmandslooket, og sørg for at trimme næsehårene. Er du ikke typen, der har mod på at hive hårene ud med pincet – det kan rive lidt i tårekanalerne – så køb dig næsetrimmer.

Næsehårstrimmer, Series 3000, Philips, 199 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Sådan plejer du dit skæg

Læs mere om: