SKØNHED

Hollywood-ikonernes skønhedshemmeligheder

Se hvilke skønhedshemmeligheder fra det gamle Hollywood, der er for gode til at blive glemt

Hollywood er spækket med special effects, drama og glamour.

Derfor kommer det nok ikke bag pånogen, at Hollywood-ikoner som Marilyn Monroe, Grace Kelly og Audrey Hepburn ligger inde med op til flere skønhedshemmeligheder, der er for gode til at blive glemt.

LÆS OGSÅ: 5 hårtrends, der kommer til at hitte i 2020

Hollywood-skøn

Du husker måske Marilyn Monroes fyldige læber, eller Audrey Hepburns bambi-lignende øjne?

Markerede bryn, glansfuld hud og store, fyldige læber var noget som Hollywoods ikoner med simple metoder kunne trylle frem for at tage sig bedst ud i film og på den røde løber.

Mangler du en ny hudplejerutine, et trick til fyldigere læber eller en god hårkur? Så kan du finde inspiration her, med 15 skønhedshemmeligheder fra det gamle Hollywood, der er for gode til at blive glemt.

15 skønhedshemmeligheder fra det gamle Hollywood

Marilyn Monroes trick til fyldigere læber

For at få sine læber til at synes fyldigere, fik Marilyn Monroe sin makeup-artist til at påføre fem forskellige nuancer af læbestift og lipgloss for at skabe dimensioner. Den mørkeste farve i de yderste hjørner, mens de lysere nuancer blev lagt i midten af læberne.

Bette Davis’ øjenpleje-rutine

Bette Davis sværgede til agurkeskiver på øjnene, der fjernede de mørke render, som de fleste af os nok kender til...

Audrey Hepburns trick til ren og velplejet hud

Audrey Hepburn brugte angiveligt en damper for at opnå ren og velplejet hud. Den overlader vi vist til skønhedssalonerne…

LÆS OGSÅ: 5 overraskende sundhedstrends

Joan Crawfords trick til mindre pore

40’ernes ikoniske filmstjerne Joan Crawford sprøjtede isvand i ansigtet 25 gange efter, at hun havde vasket det, for at få porerne til at trække sig sammen – og for at stimulere blodcirkulationen. Derefter påførte hun en tyk, fed creme.

Katharine Hepburns hjemmelavede ansigtsscrub

Katharine var en minimalist, når det kom til makeup. I stedet satte hun alt ind på hudplejerutiner. For eksempel benyttede hun sig af en hjemmelavet ansigtsscrub bestående af citron og sukker, der forsigtigt fjerner døde hudceller.

LÆS OGSÅ: 7 ansigtsmasker, du kan lave med ingredienser fra køkkenskabene 

Rita Morenos akne-løsning

Rita Moreno kæmpede med akne i sine unge dage. Derfor fik hun den ene medicinske behandling efter den anden – noget hun bestemt ikke ville anbefale andre. I stedet udviklede hun angiveligt sin egen teknik, hvor hun skrubbede sin hud nænsomt med en børste.

Audrey Hepburns trick til adskilte øjenvipper

Hemmeligheden bag Audrey Hepburns lange, Bambi-øjenvipper? Efter påføring af mascara, brugte hendes makeup-artist en nål til at adskille hver enkelte øjenvippe. Desværre ikke et trick der sparer os tid om morgenen…

LÆS OGSÅ: 6 ikoniske mascaraer

Carole Lombards trick til en ‘lige’ næse

Midt i sin karriere var Carole Lombard ude for en bilulykke, der efterlod hende med en lettere skæv næse. Derfor tegnede hun en hvid, lige linje ned ad sin næse med makeup, der fik den til at syne mindre skæv.

Grace Kellys blush-trick

Contour er ikke en ny teknik – Kim Kardashian genindførte blot metoden, der blandt andet kan få dine kindben til at synes skarpere eller næse mindre. Det samme gjorde prinsessen af Monaco. Hun brugte ofte blush til at definere sine kindben, så de synes mere markerede.

Vivien Leighs trick til ’større’ læber

Vivien Leigh var usikker over sin smalle underlæbe. For at kompensere brugte hun en lipliner, som hun tegnede udover læbekanten for at give illusionen af større læber.

Jacqueline Kennedys bedtime-trick

Jackie Kennedys ikoniske pagefrisure var en af de mange årsager til, at førstedamen var et af 60’ernes største stilikoner. For at minimere slid, pakkede Jackie angiveligt sit hår ind i et silketørklæde og sov med det hver nat.

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER

Rita Hayworths hjemmelavede hårmaske

Rita Hayworths bølgede røde manke var en del af hendes signaturlook – så selvfølgelig gjorde hun alt for at pleje sit fortrin. Det gjorde hun ved at påføre olie i sit hår efter hver hårvask, hvorefter hun pakkede håret ind i et håndklæde, lod det sidde i 15 minutter, skyllede det ud med varmt vand og citronvand.

Du kan læse mere om hjemmelavede hårmasker og deres gavnlige effekt HER

Mae Wests kokosolie-trick

Mae West havde sin storhedstid i 30’erne, og hemmeligheden bag hendes glansfulde hud var, at hun påførte kokosnødolie på sin hud hver dag for at opnå en ungdommelig glød.

Se 8 andre ting du også kan bruge kokosolie til HER

Gloria Swansons hudpleje-diæt

Gloria Swanson er én af mange, der har opdaget fordelene med en grøntsagsbaseret kost’Mit bedste skønhedstrick er rå grøntsager. Jeg både påfører dem på mit ansigt og sørger for at spise dem regelmæssigt. Så vidt jeg ved, er der intet bedre skønhedsprodukt end rå grøntsager,’ har Gloria tidligere udtalt.

Sophia Lorens olivenolie-besættelse

Sophia Loren fulgte slavisk en middelhavsdiæt, hvilken betød, at hun altid havde en flaske olivenolie i tasken. Hun holdt huden blød og glansfuld ved at blødgøre den i et varmt bad med et par stænk olie.

LÆS OGSÅ: Eksperterne advarer om nyt skønhedsfænomen

Læs mere om: