HUDPLEJE

3 produkter, der kan alt

Med de her 3 produkter i tasken kan du løse alle dine beauty-behov. Har du dem allerede?

Udnyt dine produkter til fulde, og gå efter multiuse løsninger, når du gør dit næste skønhedskøb, eller giv nyt liv til produkter, du måske allerede har hjemme i skabet. Langt de fleste skønhedsprodukter kan nemlig bruges til langt mere, end den ene ting vi købte dem for. IN’s skønhedsekspert Lene Huusmann viser dig her tre skønheder, som alle har en multiuse funktion.

Produkter der kan alt 

Sard olie

En god ren olie er god både til hår, krop og ansigt. Du har sikkert en olie stående i badeværelsesskabet, og du skal endelig ikke være bange for at bruge den over det hele. Især arganolie er en god helende olie, som er god til forskellige ting. Den fugter nemlig både hud og hår. Desuden er det en rigtig god idé at bruge olie på huden, inden du trækker i sommerkjolen, da huden bliver fugtmættet og får en flot udstråling. Sov med din olie i håret, og brug den som en natmaske, eller kom et par dråber i din foundation for at få et mere levende og let make-up-look. Tag et godt varmt fodbad, og kom et par dråber olie i, eller miks din olie med lidt sukker for at lave din egen body scrub.

Ren arganolie, SARD Kopenhagen, 100 ml, 255 kr. Kan købes online HER

Ren arganolie, SARD Kopenhagen, 100 ml, 255 kr. Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Olie eller creme - hvad skal du bruge? 

Eight Hour Cream

Vi kender den alle sammen, og de fleste af os har en klassisk Eight Hour Cream liggende derhjemme eller i håndtasken. Du har måske købt den, fordi det er en alletiders læbepomade, men vidste du også, at den laver fint shine på dine kindben og øjenlåg, som får dig til at se sund og frisk ud, hvis du ikke gider- eller har tid- til så meget andet makeup. Desuden er det en fremragende neglebåndscreme, og så er den sårhelende på rifter og sår – det var jo i virkeligheden til sine heste og de sår de fik, at Elizabeth Arden udviklede Eight Hour-cremen. Du kan også bruge din Eight Hour Cream til at holde brynene på plads eller til tørre hæle eller albuer. Det eneste, der deler vandene for brugere af Eight Hour Cream er duften, som man enten elsker eller hader.

Eight Hour Cream, 30 ml, 99 kr. Kan købes online HER  

Eight Hour Cream, 30 ml, 99 kr. Kan købes online HER 

 

Miild Bronzing

Vær ikke bange for at bruge din makeup flere forskellige steder end til det område, du har købt det til. Denne bronzing powder fra danske Miild er et genialt multiuse makeup-produkt. Ud over at du naturligvis kan lave den fineste effekt på dine kindben, så brug den som øjenskygge, dup den oven på din læbepomade, og skab lidt shine på læberne. Også kraveben og skuldre kan få en tur, hvis dit outfit kræver, at du viser hud.  

Organic Mineral Brozing Powder, Miild, 360 kr. Kan købes online HER  

Organic Mineral Brozing Powder, Miild, 360 kr. Kan købes online HER 

 

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din blush korrekt