HUDPLEJE

3 rensemetoder, der gør din hverdag lettere

Det er blevet nemmere at rense huden. Det vrimler nemlig med lette løsninger, når det kommer til de daglige renseprodukter. Her får du tre rensemetoder, der er blevet vores favoritter, når det kommer til hurtig og nem afrensning.

Bare fordi det er let og overkommeligt, betyder det ikke, at du snyder. Det er helt okay at gå efter de hurtige løsninger, når det kommer til renseprodukter og rutiner, så længe du ser på, hvad din hud har behov for. Husk: den hurtige løsning er helt sikkert bedre end ingen rens overhovedet.

Lad os lige dvæle ved, hvad din hud har behov for. Er din hud meget fedtet, har du akne, eller bruger du meget makeup, kan det være bedre for dig at vælge andre renseprodukter end de tre, vi her har fokus på.

LÆS OGSÅ: Bruger du din hudpleje i den rigtige rækkefølge?

Er din hud normal, sart eller tør, så er der intet galt i at rense let med micellar vand og renseservietter i dagligdagen – og så supplere med en dybderensende sheet mask ind i mellem. Og ja, lige netop micellar vand, renseservietter og den ugentlige dybderens med sheet masks er blevet favoritmetoder, når det kommer til rens.

Renseservietter

Det er ikke længere et no-go at ty til renseservietter som renseprodukt. Man finder et hav af gode og milde renseservietter på hylderne, og de nyeste på markedet indeholder endda micellar vand.

Garnier Micellar Cleansing Wipes er et godt og billigt bud på gode renseservietter. De fås i Matas til en overkommelig pris, og så er de lette at bruge, hvor end du er. I det hele taget kan du få både økologiske, parfumefri og fugtgivende renseservietter.

Foto: PR

Ganier Micellar Cleansing Wipes Sensitive Skin, 25 Wipes, 50 kr. Købes online HER (sponsoreret link)

Micellar vand

Næsten alle de store skønhedsbrands har en micellar vand på hylderne. Her er der virkelig tale om et renseprodukt, der er kommet for at blive. Det nyeste er, at du nu kan få andet ud af din micellar vand end blot nem afrensning af ansigtet. Flere og flere er for eksempel blevet fugtgivende, hvilket blot er endnu et plus til et allerede genialt produkt.

Foto: PR

Eau Thermale Avène Micellar Lotion, 100 ml, 69,50 kr. Købes online HER

Dybderensende sheet masks

Den daglige rens er vigtig for at opnå pæn hud, og for at dine hudplejeprodukter kan trænge ind i huden og gøre det, de gør bedst. Rens er også afgørende for at fjerne forurening, smog og døde hudceller, så porerne ikke tilstopper, og så din hud ikke ældes før tid. Daglig rens kan dog ikke gøre det alene. Det er nødvendigt med en dybderensende behandling – allerhelst ugentligt – for at komme dybere ned i huden.

Se på din (afrensede) hud i dagslys, og gør status. Er du fedtet i overfladen? Er dine porer forstørrede og tilstoppede? Har du bumser eller knopper på huden? Så er det tid til en dybderens. Den hurtige vej til dybderens er ved at påføre en sheet mask, som blot skal sidde 10-20 minutter. Har du brug for endnu mere rens, kan du også vælge at sove med en AHA peeling mask, som arbejder, mens du sover. Den giver din hud en kemisk peeling, som gør at du vågner op med ren hud og fornyet glød i kinderne.

Foto: PR

Miqura Bubble Facial Cleansing Sheet Mask, 1 stk., 59 kr. Købes online HER (sponsoreret link)