HUDPLEJE

3 skønhedsprodukter, der aldrig går af mode

De er kommet for at blive. De her produkter bliver aldrig vippet af pinden, og mon ikke at du allerede har 1 (eller 3) af dem på badeværelseshylden.

Oldies but goldies

Nok har de en del år på bagen efterhånden, men disse tre skønhedsprodukter er ikke sådan lige at slå at pinden, selv om konkurrencen ellers må siges at være blevet stor. På hver deres område er de eviggyldige favoritter, som står på både teenagedøtres, mødres og bedstemødres badeværelseshylder.

Essensen af det feminine

Vi kan ikke tale om parfumer uden at nævne den klassiske Chanel no.5. Duften er kommet for at blive og blev udødeliggjort af Marilyn Monroe, der erklærede, at duften var det eneste, hun sov i. Den bliver båret at alt fra helt unge piger til ældre kvinder.

 

Eau de parfum spray, Chanel no.5, 35 ml, 560 kr.Kan købes online HER

Eau de parfum spray, Chanel no.5, 35 ml, 560 kr.

Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Morgenvanerne, der får dig til at se 10 år ældre ud

Hårlakken over dem alle

Spørger du frisører, makeup-artister og andre fagfolk, så har de bare en forkærlighed for den klassiske Elnett-hårlak. Duften minder også de fleste om barndommen, når ens mor satte hår. Det er gode minder, og det ER en god hårlak.

Hårlak, Elnett, 75 ml, 20 kr.Kan købes online HER

Hårlak, Elnett, 75 ml, 20 kr.

Kan købes online HER

Legendarisk salve

De fleste mænd hader duften, men stort set alle kvinder ejer (eller har ejet) denne ikonisk skønheds-balm, som ikke er sådan at slå af banen. Og det er der god grund til. Denne klassiker kan nemlig bruges til ALT.

The Original Eight Hour Cream, Elizabeth Arden, 50 ml, 300 kr.Kan købes online HER

The Original Eight Hour Cream, Elizabeth Arden, 50 ml, 300 kr.

Kan købes online HER

LÆS OGSÅ: Fodterapeuten advarer: Det her må du aldrig gøre ved dine fødder

Læs mere om: