HUDPLEJE

3 solcremer, der ikke fedter

Solcreme er vigtigt – året rundt! Her er 3 gode solcremer til ansigtet, som ikke fedter.

Tænker du, at du ikke behøver at beskytte dig mod solens skadelige UV stråler – især når solen ikke skinner? Så tager du fejl. Selv om du måske godt kan tåle solen, så er det stadig supervigtigt at bruge solfaktor hver dag, da huden ellers ældes meget før tid.

Solcreme, der ikke fedter

Kunsten er dog at bruge en god beskyttende solcreme, som ikke får din hud til at se fedtet ud. Så mærker du slet ikke, at du har den på, og du får lettere ved at huske at bruge den.

Mange tænker også fejlagtigt, at de får et hvidt lag i ansigtet, hvis de smører sig ind i solcreme, men det gør man ikke, hvis man bruger en ordentlig solcreme med de rette kemiske filtre.

Læs også: 3 gode solcremer til mænd

3 solcremer til ansigtet, der ikke fedter

Psst... Husk at du skal smøre din solcreme på 20-30 minutter, inden du skal ud i solen.

Læs også: Sådan fjerner du hudorme

Solcreme, der kan blandes med dagcreme

Solcremen fra Dermalogica kan blandes i din dagcreme eller bruges alene. SPF 50 er altid et godt valg til ansigtet - uanset hvor solstærk du er.

 

Solar Defense Booster, SPF 50, Dermalogica, 50 ml, 405 kr. Kan købes online HER

Økologisk solcreme, der ikke fedter

Andrea Elisabeth Rudolph har i den grad fået vind i sejlene med Rudolph Care, og solcremen er en favorit i taskestørrelse for mange - og så fedter den selvfølgelig ikke.

Sun Face Cream SPF 30, Rudolph Sun, 75 ml, 115 kr. Kan købes online HER

Solcreme fra apoteket, der ikke fedter 

En god solcreme behøver ikke nødvendigvis være dyr. Apoteket har mange gode solcremer – både til krop og ansigt, som ikke fedter. Ud over at være ultralet i konsistens og hurtigtørrende er denne også nem at have med i tasken.

Anthelios Fluid, La Roche-Posay, 50 ml, 164 kr. Kan købes online HER

TIP: Hav altid en ansigtssolcreme i tasken eller på skrivebordet, så du nemt kan smøre et friskt lag på, hvis en spontan invitation byder sig.

Læs også: 3 gode hudplejevaner, du ikke må snyde dig selv for