HUDPLEJE

5 øjenmasker, der får dig til at se frisk og veludhvilet ud

Er øjenmasker virkelig så nødvendige? Måske ikke, men nogle gange, når der skal skrues op for velværen og dine øjne trænger til kærlighed efter en søvnløs nat, kan øjenmasken være din redning. Find din favorit her, hvor IN har samlet de 5 bedste øjenmasker til dig.

Hvis du først har prøvet de kølende, geleagtige øjenmasker, og mærket deres effekt, er de svære at undvære. Og det er der mange, både i kendisland og os andre dødelige, der har fundet ud af. For efter en dårlig nats søvn, eller efter en aften med for meget vin og hovedet føles lidt tungt, så kan de små kølende masker gøre underværker.

De små masker sidder som små plastre under øjnene, så du nemt kan lave mad, se Netflix og endda sove, mens du har dem på – eller omvendt - få det til at ligne, du har sovet uforstyret i otte timer.

I disse tider er det måske heller ikke en helt dårlig idé, at sætte din egen velvære først, så du kan møde dagen med et smil og friske øjne.

Men hvilken øjenmaske passer bedst til dig? Læs med herunder hvor IN har samlet 5 øjenmasker, som alle kan noget forskelligt. 

Læs også: Kan man slippe af med pigmentforandringer?

5 ØJENMASKER, DER får dig til at se frisk ud

1. DIY-øjenmasken

Hvis dine øjenomgivelser føles trætte og tørre, kan du forvandle din øjencreme (eller fugtighedscreme) til en koncentreret øjenbehandling med Mujis smarte bomulds-patches. Alt du skal gøre er at smøre din valgte creme direkte på bomuldsmaskerne og lade den trænge ind. Placer derefter de vædede patches under øjnene og lad dem virke i 5-10 minutter. De små masker sidder fast som små plastre, så du kan sagtens spise morgenmad, tørre hår eller se nyhederne imens.

Under Eye Patches, Muji, 20 sæt, 15 kr. Kan købes HER

2. Luksusudgaven

Bioeffects øjenmaske er en intens fugtgivende behandling, der er specielt udviklet til de sarte øjenomgivelser. Formlen indeholder EGF, der reducerer forekomsten af fine linjer og rynker, og føles som ren luksus for din hud. Et par pump af Bioeffects EGF Eye Concentrate påføres under hvert øje, hvorefter masken lægges ovenpå og sidder i 15 minutter. Det overskydende serum, der sidder tilbage, masseres ind i huden og efterlader den velplejet.

EGF Eye Mask Treatment, Bioeffect, 1 par, 660 kr. Kan købes HER

3. Masker på lager

Opgrader agurkeskiver på øjenlågene med disse Cucumber De-tox Patches, der giver samme kølende fornemmelse som agurk, men arbejder mere målrettet mod mørke rande og hævede øjne. I krukken er der 30 par, så de rækker længe. En sand redning på skønhedshylden.

Cucumber De-tox Hydra Gel Eye Patches, Peter Thomas Roth, 30 par, 475 kr. Kan købes HER

Læs også: Sådan undgår du problemhud under mundbindet

4. Den nemme

Døjer du med træthed og hævede øjne er disse fra Patchology geniale. De er nemme at bruge og påføres lige under øjnene, hvor de skal sidde i fem minutter – eller længere, hvis du har lyst. De føles lidt tunge, hvilket giver en dejligt dulmende følelse. De klæber sig fint på huden, så frygt ej – de ryger ingen steder!

Flashpatch Day Eye, Patchology, 5 par, 119 kr. Kan købes HER

5. Kølig på den gode måde

MILKs eye patches er en god anledning til at give dig selv en time-out. Øjenmaskerne er dejligt kolde og effektive til at reducere hævelse og rødme omkring øjenomgivelserne. Formlen indeholder blandt andet koffein, der ligesom i din kaffe, har en opfriskende effekt ved øjnene. Et godt tip er at lægge dem i køleskabet inden brug, hvis man kan lide den ekstra friske følelse.

Cooling Water Eye Patches, MILK Makeup, 6 par, 199 kr. Kan købes HER

Læs også: Margot Robbie: Det her produkt kan jeg ikke leve uden