HUDPLEJE

5 produkter, som beskytter din hud mod solen

Vi er alle klar over, at huden skal beskyttes mod solens stråler – hver dag. Og der er heldigvis mange produkter på markedet, som giver dig en rigtig lækker og ensartet hud, så din makeup ikke lægger sig grimt ovenpå. Med et af disse 5 produkter beskytter du din hud hverdag – uden brug af reel solcreme.

Skønhedsprodukter med solfaktor

Der er ikke noget bedre end de første forårssolstråler på huden, men du skal huske at beskytte din hud mod de farlige stråler, allerede nu! Derfor er det en rigtig god ide at bruge et produkt under din makeup, som indeholder solfaktor, så du sørger for ikke at blive brændt og derved ødelægge din hud.

Husk, at disse produkter ikke kan erstatte rigtig solcreme, men blot er et rigtig godt supplement til din daglige rutine her i forårssolen!

LÆS OGSÅ: SKØNHEDSTREND | Sund hud er den nye makeup

Mindre forurening, mere beskyttelse
Denne dagcreme fra Clarins giver dig både solbeskyttelse og beskyttelse mod forurening og frie radikaler. Huden bliver mere jævn og ungdommelig at se på. Den er en perfekt base for din makeup, så du ved at du er godt beskyttet i løbet af dagen.


Clarins UV Plus Anti-Pollution Day Screen SPF 50, 30 ml. 315 kr. Købes online HER

Hold styr på farven
De fine CC creams fra YSLs top Secret linje er en skøn base, som korrigerer de farver i huden vi ikke er glade for, så huden får et mere ensartet look inden du burger din daglige makeup. Og så er den med SPF 35, så du bedre kan tåle solens stråler.


Ysl Top Secret Color Corrector spf. 35, 40 ml. til 390 kr. Købes online HER

Lysner og beskytter
Denne top lækre ansigtscreme fra Sisley går både ind og beskytter huden mod solens stråler med SPF 50, samtidig med, at den lysner mørke pletter i huden, som er forsaget af solskader. Den beskytter også mod forurening og frie radikaler, så med denne under makeuppen er du rigtig godt dækket ind!


Sisley Phyto-Blanc Brightening Daily Defense Fluid SPF 50, 50 ml. til 1.935 kr. Købes online HER

Oliefri fugt
Denne lækre lille sag er lavet til at beskytte huden mod de skadelige UVA- og UVB-stråler, mens den samtidig plejer hud, der er skadet af solen. Den fugter huden uden at tilstoppe porerne og så er den med SPF 30, hvilket giver en rigtig god beskyttelse.


Mario Badescu oil free moisturizer SPF. 30, 59 ml. til 360 kr. Købes online HER

Glem ikke læberne!
Man kan godt have en tendens til at glemme, at huden på læberne også har brug for beskyttelse mod de skadelige solstråler, så det er en rigtig god idé at bruge en læbepomade med solfaktor, så du ikke behøver tænke mere over det. Denne lækre lip butter fra Korres giver en masse pleje og lindre tørre og ømme læber.


Korres Mandarin Lip Butter SPF 15 Colorless 6g. til 80 kr. Købes online HER

LÆS OGSÅ: SKØNHED | Bruger du den rigtige hudpleje til din alder?