HUDPLEJE

5 skønhedsprodukter, du skal kende lige nu

Som skabt til at matche lange, lyse nætter, cocktails og godt selskab – denne måneds bedste skønhedsnyheder er festklædte, praktiske og yderst velduftende. Du kan med andre ord trygt lukke feststemningen ind på dit badeværelse.

Er du vild med lækre cremer, naturlige hudplejemærker og den søde duft af hyldeblomst, så skal du læse med her, hvor vi anbefaler 5 nye skønhedsprodukter.

Sommerens skønhedsnyheder byder på alt, du skal bruge, for at passe på din sommerhud. 

Har du lyst til at lære mere om nogle af de mest populære skønhedsprodukter lige nu, så har vi her samlet 5 skønhedsnyheder, der med garanti vil pifte dine sommermåneder op.

Læs også: Her er sommerfrisuren, der er overalt lige nu

5 skønhedsnyheder 

Hurtige hænder

Fest kræver håndsprit, og håndsprit kalder på håndcreme. Byredos er for en stund sommerligt festklædt i en taskevenlig 30 ml tube, der fås i tre af husets mest ikoniske dufte.

Limited Edition Hand Creams, Byredo, 30 ml, 250 kr.

You had me at hello

Kvinderne bag To The Moon, Honey har som det mest naturlige skabt et hudplejemærke, Honey CPH, ud fra filosofien, at en rar olie eller creme også er en kærlig mulighed for at tjekke ind hos sig selv og mærke sin krop. Selv på de dage, hvor man kun har et minut. Seriens førstefødte er en blød, parfumefri kropsolie, der liver huden op og giver følelsen af at være velplejet. Økologisk og allergicertificeret.

Body Oil, Honey, 100 ml, 340 kr.

Læs også: 5 uundværlige tips til sunde velplejede fødder

Mousserende

I gamle dage dyrkede svenskerne hyldeblomsttræer nær deres huse og sov under dem for at holde onde ånder væk og bringe held og lykke. I dag er det blomstrende træ symbolet på sommerens komme, og som hyldest til arven har L:A Bruket sørget for, at du kan skrubbe og smøre dig ind i den mousserende duft af hyldeblomst tilsat citrus og sprødt grønt.

Skrub, 280 kr. Hand Cream, 330 kr. Body Lotion, 260 kr. Alt fra L:A Bruket.

Over læberne

Efter en lang nat – eller en dag i solen – er det vidunderligt at smøre læberne ind i Ilias dulmende, fydige læbemaske, der ligger sig som en kold dyne på huden.

Lip Wrap Hydrating Mask, Ilia, 229 kr.

Øjenkontakt

Ligesom man tror, at man har nok makeup i skuffen, falder man over Guccis lyserøde kohlblyanter i regnbuefarver og med guldlåg og får lyst til lidt mere! De er vandfaste og suveræne på den våde kant.

Beauty Kohl Eye Liner Pencil, Gucci, 220 kr. pr. stk. Fås i seks farver.

Læs også: 5 ting du kan gøre, hvis du er blevet solskoldet