HUDPLEJE

5 ting din hud vil elske dig for denne vinter

Vinteren kommer snigende, og det betyder alt lige fra tør hud til flossede negle. Derfor er det på denne tid af året især vigtigt at forkæle sin krop.

JADERULLEN siges at afgifte både krop, sjæl og sind samt bringe ro på tanker. Den både stimulerer mikrocirkulation og muskulaturen i ansigtet samtidig med, at den opstrammer huden. Jaderullen forebygger uren hud, rødme og dårlig energi. Rullen efterlader dig med en følelse af lethed og fornyelse, men gør også dine porer fine. Jadestenen føles kold og glat, når den rulles over huden og er derfor også ideel, hvis du lider af allergiske reaktioner, forkølelse eller tilstoppede bihuler, hvilket er perfekt til denne årstid. Og så er den flot at have liggende. Så giv dig selv 5-10 minutter med jaderullen hver dag, som også kan være en meditativ oplevelse. Find jaderulle til 399 kr HER.

HJEMMELAVET SCRUB er noget af det letteste, du kan gøre for din hud på kolde vinterdage. Du kan lave en lækker scrub med basisting fra køkkenet. Det eneste, du behøver er rørsukker, olie og essentielle olier med dejlige dufte. Bland det sammen og nyd den både på kroppen, i ansigtet og på hænderne. Husk at smøre dig ind i en lækker creme bagefter og så er du blød som silke hele vinteren. Scrubben er også den perfekte advents- eller værtindegave.

KOSMETISK AKUPUNKTUR er for tiden det helt store i Hollywood, hvor kendisser som for eksempel Gwyneth Paltrow, Madonna og Jennifer Aniston får behandlingen. Når de små nåle sættes i huden stimulerer man produktionen af kollage, som er et protein, der holder huden ungdommelig og elastisk. Det lyder næsten som naturlig botox. Blandt andet kan kosmetisk akupunktur være med til at skabe naturlig og sund hud, stramme op i ansigtsmuskler, mindske arvæv og rynker, tætne porer samt mindske og forebygge dobbelthage. Derudover kan det hjælpe på at løfte øjenlåg, fjerne hævelser og poser under øjnene, fremme en smuk ansigtskulør, øge ansigtets og øjnenes udstråling og reducere stress. Din hud vil komme til at se fantastisk ud efter et par nåle.

LÆS OGSÅ: Løs dit hudproblem med en hjemmelavet ansigtsmaske

DAMPBAD er perfekt til denne årstid! Og så er det noget af det nemmeste, du kan gøre for at forkæle din krop. Det er også perfekt i de måneder, hvor næsen løber, og du er træt af at snøfte konstant. Hæld kogende vand i en skål med et par dråber essentiel olie, og læg dit hoved hen til dampen med et tæppe over. Ud over at være godt mod forkølelsen, så er det også super godt for huden. Det renser porerne helt i dybden og får din ansigtscreme til at trænge endnu bedre ind.

VAND! Det kan ikke siges for mange gange, hvor vigtigt det er for din hud, at du drikker vand – især i det kolde vintervejr. Når det er koldt bliver huden nemlig hurtigt meget tør. Derfor er det super vigtigt, at du drikker nok vand, hvilket cirka er 2 liter om dagen. Hvis du har svært ved at huske det kan du lave abrikostricket. Det går ud på, at du tager en tørret abrikos og forestiller dig, at det er din hud, når du ikke drikker vand. En tørret abrikos er helt rynket og super tør, hvilket du ikke ønsker for din hud. Læg abrikosen i vand og lad den stå – måske imens du drikker vand? Efter et par dage vil abrikosen være blød og fin, og det samme vil ske med din hud hvis du husker at drikke vand!

Læs mere om: