HUDPLEJE

5 vidundere til din hud

Hvis du kender din hudtype og dine behov, er det nemt at spore sig ind på, hvilken form for foundation du vil elske. Her er 5 af de bedste på markedet1. Dur til det hele
Mineralpudder passer til alle hudtyper og er især god til uren hud grundet det helende indhold af blandt andet zink. Mineral Foundation fra Youngblood lægger sig smukt på huden og kan bruges som concealer, foundation og pudder i ét. Brug en pensel for let dækkeevne og en svamp, hvis den skal dække fuldt. 375 kr. og 405 kr. for Ultimate Foundation Brush.

Tip!
Når du bruger mineral foundation, er det vigtigt at køre børsten rundt i ansiget i cirkulære bevægelser for at få den arbejdet godt ind i huden.


2. Nemt og ukompliceret
Er du utryg ved at bruge foundation? Så er en farvet dagcreme måske sagen. Capture Totale Mulit-Perfection Tinted Moisturizer spf 20 fra Dior er til dig, som ønsker pleje, fugt, og en ensartet, naturlig overflade i ét produkt. Den er en smule dyrere end andre, til gengæld får du både anti-age-pleje og et fint makeupprodukt med solbeskyttelse. 620 kr.


3. Udstråling til moden hud
Trænger din hud til fornyet glød, er Shiseidos Lifting Foundation værd at prøve. Den cremede konsistens giver en fantastisk smuk overflade, fugter og giver huden et løft. Den holder hele dagen og er især velegnet til den lidt mere tørre hudtype. 330 kr.


4. Den gode til fedtet hud
Bobbi Browns Oil-free Even Finish Compact Foundation. En fast foundation til normal til fedtet hud, som nemt blendes ind i huden med den tilhørende svamp. Giver en smuk, medium til fuld dækkeevne. 320 kr.

Tip!
Husk at vaske din makeupsvamp mindst en gang om ugen for at undgå bakterier, der kan føre til urenheder i huden.


5. Tryllefoundation
En af de mest populære foundations blandt makeupartister er MAC's Face & Body, som er en vandbaseret foundation, der samtidig er vandresistent. Den meget lette, flydende konsistens, er nem at fordele og kan bygges op til en fuldstændig ensartet hud. Den er også god til at dække sprængte blodkar og ujævnheder på benene. Fås kun i Magasin på Kgs. Nytorv, 270 kr.

Tip!
Sørg altid for at starte med at bruge en concealer. Når du bruger en concealer under øjnene og langs næsefløjene, vil du ofte kunne bruge mindre foundation efterfølgende.Relaterede links:


5 tips til
jobmakeup

Få et smugkig
på Chanels
neglelakker til
efteråret

3 gyldne
sensommer-
fund