HUDPLEJE

6 produkter, der giver din hud et superboost

Bliver din hud også påvirket af stress, træthed og mange timer foran skærmen? IN har samlet 6 forskellige produkter, der hjæper til at booste din hud, så den bliver mere frisk og smuk at se på.

Der er mange måder, hvor på vi kan booste vores hud - det kan gøres indefra med en sund og varieret kost, masser af søvn, vitaminpiller, kosttilkud mm. Og hvis ikke tiden er til dét, hvilket ind imellem kan være svært i en travl hverdag, så kan cremer, ampuller og kapsler være din bedste ven, der alt sammen også bidrager til en sundere og boostet hud. IN har samlet seks nemme og ligetil metoder, der hjælper og forfrisker din hud uden så meget hokus pokus.

6 metoder, der giver din hud et superboost

1. Grundig eksfoliering

Når huden mangler glød og føles grå, kan en kemisk peeling hjælpe. Dermalogicas syvdages peelingkur sætter skub i cellefornyelsen på samme måde, som du oplever ved professionelle behandlinger. Dermalogicas syvdages peelingkur sætter skub i cellefornyelsen på samme måde, som du oplever ved professionelle behandlinger. 

Rapid Renewal Peel, Dermalogica, 10 stk., 695 kr. Køb HER.

2. Kraftfuld kapsel

Tørhed i huden bekæmpes med en oliesammensætning tilført en synergi af provitamin C og E, der bevarer hudens ungdommelighed. Med forhåndsdoseringerne i Darphins delikate kapsler bliver det ikke nemmere. 

Pro-vitamin C & E Oil  Concentrate, Darphin,  60 stk., 699 krKøb HER.

Læs også: Derfor skal du bruge serum

3. Skøn spændstighed

Hvis huden virkelig skal forkæles, så gør det med  Amazing Spaces serumkur. Det er luksus i ampulform, som gør din hud glat og dybt næret med hjælp fra  bomuldsfrø og hyaluronsyre.

Intense Facial Cure, Amazing Space, 10 stk., 775 kr. Køb HER.

4. Yngre på en måned

Bioeffect går intensivt, men effektivt til værks med sin 30-dages antiage-kur. Kuren sætter skub i hudens fornyelsesproces med proteiner, som alle findes naturligt i huden. Formlen, som er produceret på Island, vil regenere træt hud, som virkelig har brug for pleje.

30 Day Treatment,  BioEffect, 1.995 kr. Køb HER.

5. Næring til natten

Hyaluronsyre og andre ingredienser, der regenererer huden og  gør den glat, beroliget og gennemnæret. Uanset hudtype vil du vågne til en mærkbar forskel på huden. 

Night Ampoules, Dr. Barbara Sturm, 7 stk. 999 kr. Køb HER.

6. Perfekt teint

Life Plankton er Biotherms probiotiske signaturingrediens, som kan gøre underværker for din glød efter otte dage. Når du oplever ydre aggressioner i hudens balance, kan du også bruge én enkelt ampul til at dæmpe udfordringer og dehydreret hud. 

Life Plankton Ampoules, Biotherm, 8 stk., 439 kr. Køb HER.