HUDPLEJE

7 gode håndcremer til tørre hænder

Oplever du, at dine hænder ofte bliver tørre eller mangler fugt? Så er her 7 gode håndcremer, der gør dine tørre hænder bløde igen.

Tørre hænder er ofte ret ubehageligt; huden over knoerne føles stram, og når den bliver rigtig tør, kan den også begynde at sprække.

For at undgå sandpapirshænder er det derfor en god idé at få gang i håndcremen – gerne inden din hud for alvor bliver tør. 

Håndcreme til alle anledninger

Håndcremer findes heldigvis i alle afskygninger og til alle behov. Det anbefales, at du sørger for at have håndcreme ved hånden hele dagen, så du hurtigt kan fugte lapperne, hvis de begynder at føles det stramme. Derfor kan du have en lille håndcreme i tasken til at friske op på farten og en mere fed af slagsen stående på natbordet, der kan fungere som plejende kur, imens du sover. Og hvorfor ikke også have en på skrivebordet, så du altid har håndcreme ved hånden, når du er på arbejde?

Læs også: Her er de fem vigtigste hudplejeprodukter

7 gode håndcremer

Anti-age håndcreme

Håndcremen fra Herome indeholder Retinol (A-vitamin), som har anti-age effekt. Den har også blegende funktion, der får pigmentpletter til at synes mindre tydelige. Håndcremen har også SPF 15.

Herome, 115 kr. Kan købes online HER

Fed og plejende håndcreme til meget tørre hænder

Decubal er specialister til pleje af meget tør hud. Denne håndcreme indeholder avocadoolie, der giver næring til huden og hyaluronsyre, som hjælper med at holde på fugtende i huden. Den er desuden fri for farvestoffer, parfume og parabener.

Decubal, 90 kr. Kan købes online HER

Håndcremen til tasken

 

Håndcremen fra Rudolph Care indeholder sheabutter, hvedeprotein, mandelolie og acai, som fugter og plejer i dybden – uden at fedte. Det gør cremen perfekt at have med på farten. Cremen er drøj i brug, så selv om tuben er lille, holder den i lang tid.

Rudolph Care, 75 kr. Kan købes online HER

Hurtigt absorberende håndcreme

Håndcremen fra Avène er fed og plejede, men absorberes lynhurtigt i huden, så du slipper for fedtede fingre. Cremen er også vandafvisende, så du ikke behøver anvende den mere end et par gange om dagen.

Avène, 84,50 kr. Kan købes online HER

Multifunktionel håndcreme

Den er en klassiker – og med god grund! Eight Hour Cream fra Elizabeth Arden er et musthave i kampen mod tørre hænder. Brug også cremen på tørre områder over resten af kroppen, for eksempel albuerne.

Elizabeth Arden, 129,50 kr. Kan købes online HER

Håndcreme med fantastisk duft

Giv hverdagen et ekstra skud luksus med en fantastisk duftende håndcreme med citron, sort peber, sød appelsin, citrongræs, benzoetræ, arganolie og havtorn.

Karmameju, 249 kr. Kan købes online HER

Serum til hænderne

Op plejen for dine hænder med serum, der beskytter dine hænder og har anti-age effekt.

Verso, 387 kr. Kan købes online HER

Læs også: 7 skønhedsværktøjer til en smukkere hud

Læs mere om: