HUDPLEJE

Årets julekalender til dig, der vil forkæle dig selv

Julekalenderen er en af de hyggeligste juletraditioner, vi har - og glæden ved dagligt at kunne åbne en låge med en gave kan for alvor gøre december til en af de bedste måneder på året. Hvis du elsker at forkæle dig selv med skønhedsprodukter i god kvalitet, så er dette den perfekt julekalender til dig.

SELVFORKÆLELSE

Hvis der er én ting, der føles bedre end at forkæle venner og familie med søde, betænksomme gaver, så er det selvfølgelig at købe en god gave til dig selv - og hvad bedre end en lækker julekalender med 24 selvforkælende kvalitetsprodukter, som kan gøre hver dag i december en smule mere speciel? 

NET-A-PORTERS POPULÆRE JULEKALENDER

For tredje år i træk har luksus-onlinesiden Net-a-Porter lavet en beauty-julekalender, som er den ultimative gave til alle store beauty-elskere - og hvem bedre at forkæle med en gave end dig selv?

LÆS OGSÅ: Kom i julestemning med ny radiokanal, der kun spiller julemusik

Bag kalenderens låger finder du ikke bare 24, men hele 25 gode produkter, som er specielt udvalgt fra Net-a-Porters mest populære brands. Det skyldes selvfølgelig at Net-a-Porter er britisk, og i England fejrer man julen den 25. december - ligesom i USA - og vi klager bestemt ikke over en ekstra dag med en selvforkælende gave!

 

HVAD INDEHOLDER DEN?

Ud af de 25 produkter er 13 af dem i fuld størrelse og de resterende 12 i rejsestørrelser.

De inkluderer blandt andet nogle all-time favoritter som den populære ansigtscreme fra Augustinus Bader og et af hudspecialisten Dr. Barbara Sturms favoritprodukter fra eget brand - nemlig hendes 'Hyaluronic Serum'. 

Psst... Blandt Dr. Barbara Sturms klienter finder du nogle af verdens mest kendte personligheder blandt andre Kim Kardashian og Hailey Bieber, som begge sværger til hendes behandlinger.

LÆS OGSÅ: Skønhedsproduktet Adele, Victoria Beckham og Rihanna sværger til

Derudover får du muligheden for at afprøve nogle nyere opdagelser indenfor skønhedsverden, som med garanti også bliver et must-have på beauty-hylden - hvis ikke det allerede er det.

Heriblandt brandet 111Skins 'Vitamin C Brightening Booster', som formindsker solskader og mørke pletter eller den populære Gua Sha-sten, som du kan give dig selv en behagelig ansigtsmassage med og samtidig udrette mirakler for dit ansigt.

GOD INVESTERING TIL BEAUTY-HYLDEN

Julekalenderen er den perfekte måde at afprøve en masse forskellige kvalitetsprodukter, inden du går ud og investerer i nyt til beauty-hylden. Den koster 1.990 kroner og indeholder produkter for hele 9.250 kroner.

LÆS OGSÅ: Margot Robbie: "Det her produkt, kan jeg ikke leve uden"

Hvis du ønsker at vågne op til en lille luksusgave hver dag i december - eller du kender en, der fortjener en ekstra god jul, så kan du købe julekalenderen lige HER.