HUDPLEJE

Afslører din hals din alder? Her er løsningen

Huden på din hals og udskæring er tyndere og mere sart end den i dit ansigt, og den har meget mindre fedt. Derfor vil den ofte afslører mere, end vi ønsker… Her er 11 produkter, der er specielt tiltænkt dette lille stykke overset hud.

Huden på vores hals er meget tynd og det er med til at øge dens sårbarhed over for sol og miljøskader, ligesom det fører til tydeligere alderstegn som slaphed, rynker og pigmentpletter. Dertil er det ofte et område, vi kan komme til at overse i skyndingen.

Men med den rigtige pleje og målrettede produkter, som udglatter, opstrammer, toner og fugter, kan huden forblive spændstig og smuk.

Vores øjne og hænder er ofte med til at afsløre vores alder. Det samme er hals og udskæring eller décolleté. Det er et af de steder, huden først mister sin spændstighed og bliver slap og rynket.

LÆS OGSÅ: HUDPLEJE | Find de rette produkter til din hudtype

Alligevel er pleje af netop det område på kroppen ofte overset. Mange glemmer at pleje den sarte og tynde hud på halsen – men smører både krop og ansigt ind i blødgørende, plejende cremer og olier. Huden på halsen er anderledes end den, vi har i ansigtet. Den er tyndere og har næsten ikke noget fedt, og det gør den udsat – og det betyder, at den skal have særlig omsorg.

Heldigvis findes der flere og flere produkter, som er målrettet lige præcis halsen og huden på den øverste del af brystkassen.

Læs mere om disse vidunderprodukter her i galleriet, og find lige netop dét produkt, der gør underværker for dig:

11 produkter til hals og décolleté