Annonce
HUDPLEJE

Alice Stadil: Jeg er en kæmpe skønhedsnørd

Alice Rosenkrantz Stadil er udover at være direktør i Mät Foods også mor til fire. Så hverdagen er travl. Men selvom Alice løber hurtigt for at få enderne til at mødes, så prioriterer hun sin skønhedsrutine hver dag – selv efter nytårsaften. Vi har mødt hende til en snak om hudpleje, sundhed og alt imellem lige her.

Alice Rosenkrantz Stadil er en arbejdsom kvinde, der ikke er bleg for at vise os andre sin hverdag uden filter på Instagram. For selvom man er gift med en millionær og har råd til at dandere den dagen lang, så er Alice både hende, der styrer fødevareforretningen Mät Foods, hende, der henter og bringer parrets fire børn fra institutioner og hende, der fikser legeaftaler, indkøb og madlavning. Men selvom Alice til tider løber lige lovligt hurtigt, så bliver masker, tørbørstning, kollagenpulver, lysmaske, guasha og serummer prioriteret hver evig eneste dag. Selv efter nytårsaften. 

Skønhed er et frirum

Alice har altid gået op i skønhed og i at leve sundt. Hun er en flittig bruger af både serummer, masker og diverse beauty-gadgets, som hun er overbevidst om holder hendes hud sund og smuk. Men for Alice er skønhed lige så meget blevet et frirum, hvor hun kan lade op. Og det tager hun dødseriøst.

- Jeg er en kæmpe skønhedsnørd. Ikke fordi jeg ved, hvor vigtigt det er, eller fordi jeg er vildt god til det, men fordi det giver mig energi.

Men interessen for skønhed er ikke noget, hun har fået med hjemmefra. Hendes mor går faktisk slet ikke op i det, og Alice mindes ikke at have set hende med en ansigtsmaske nogensinde. 

- Som barn sad jeg altid sammen med min mor foran sminkebordet, når hun skulle gøre sig klar. Jeg har også altid fået lov til at vaske min lillesøsters hår. Men det er ikke fordi, at jeg har den store interesse for makeup – det har jeg aldrig rigtig været dygtig til. Det er mere en interesse for hvordan man kan pleje sin hud, så man ikke behøver makeup, der er spændende.

Rynkefri som halvfjerdsårig

Selvom Alice har delt sin store interesse for skønhed med sin lillesøster siden de var små, er hun lige som moren slet ikke interesseret i cremer. Derfor er Alice spændt på om man mon kan se forskel på deres hud, når de bliver ældre.

- Jeg har sagt til min søster at når vi bliver halvfjerds år, så håber jeg, at man kan se, at jeg har arbejdet hårdt for at undgå at min hud ældes. Jeg laver elektroterapi med min ’microcurrent skin stimulator’, ligger med lysmaske og spiser kollagenpulver fra Oslo Skin Lab hver evig eneste dag.  Jeg gør virkelig noget for min hud. Men selvfølgelig håber jeg da bare på, at hun ser brandhamrende godt ud. Men der burde være en forskel.

Men selvom Alice gør alt for at pleje sin hud i dag, så har det ikke altid været sådan.

- Jeg fandt nok lidt for sent ud af at der var noget, der hed solcreme. Jeg har ofte ligget på en eller anden strand og været total branket. Men det prøver jeg at råde bod på nu.  

Jeg vil aldrig stoppe med at bruge kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Det tør jeg simpelthen ikke, for det gør min hud flot og spændstig. Så længe pulveret ikke tager smilerynkerne - dem vil jeg gerne have mange af. Men vi er jo heldige. Der fandtes jo ikke al den her slags, da vores mødre var unge. Hvem ved, måske ender vi med at se helt anderledes ud end vores forældre, når vi når op i årene? Læs mere om Oslo Skin Labs kollagenpulver lige HER.

Det vil jeg aldrig udsætte min hud for

En solbranket hud er derfor også én af de ting - sammen med rygning - Alice ikke kunne drømme om at udsætte sin hud for i dag.

- Jeg er så hys omkring solcreme. Har man først fået pigmentfejl, så kommer man ikke af med dem. Når jeg sammenligner mig med billeder af min mor, da hun var på min alder, kan jeg se, at jeg har færre linjer end hende. Og det bilder jeg mig selv ind er fordi, hun både har røget og aldrig brugt solcreme. 

Selvom Alice ihærdigt prøver at holde rynkerne – dog ikke smilerynkerne - for døren, så synes hun, at der er noget charmerende over at stå ved sin alder. Også selvom hun ikke selv følger det.

- Det kan godt være, at skønhedsidealet er blevet mere naturligt, men barren for hvad, der rent faktisk er naturligt, er virkelig fordrejet. Forleden var der en ung kvinde, der skrev til mig og spurgte, hvor meget filler, jeg havde fået i mine læber. For præcis sådan nogen læber som mine, vil hun gerne have lavet. Det chokerede mig. Jeg er generelt skræmt over hvor mange unge mennesker, der synes, at de skal lave om på sig selv.

Hver aften er som en tur i spa

Med en travl hverdag så tænker man ikke umiddelbart, at der er plads til den helt store spa treatment. Men det skal der være. Og gerne hver dag, ifølge Alice.

- Om morgenen skal det gerne gå hurtigt - det skal det med fire børn. Men jeg starter altid dagen med at drikke en halv liter vand efterfulgt at lidt kefir, som er godt for min mave. Og så laver jeg en stor kop kaffe, hvor jeg rører mit kollagenpulver fra Oslo Skin Lab i. Men det er om aftenen, når børnene er lagt i seng, jeg tager den helt store tur med tørbørstning, dermaruller, elektroterapi, serum, masker og cremer. Og der er ingen velkommen – heller ikke min mand Christian. Det er det eneste tidspunkt på dagen, jeg har for mig selv. Og jeg er helt hellig omkring det. Jeg gør det hver aften - selv nytårsaften. Men det handler ikke kun om hudpleje og mit udseende, det handler lige så meget om den ro, jeg får lige dér.

Om Oslo Skin Lab

Din hud har brug for pleje hele livet for at se sund og velplejet ud – både indefra og udefra. Giv din hud et velfortjent boost med Oslo Skin Labs kollagenpulver, der med sine naturlige og aktive ingredienser kan øge din huds elasticitet, udglatte og reducere linjer og mindske appelsinhud. Oslo Skin Lab tror på at det, der sker indeni i kroppen, afspejler huden udefra. Så derfor har de udviklet produkter, der giver huden det, den behøver, for at kunne hjælpe sig selv og give dig smuk hud. Læs mere om Oslo Skin Lab HER.

Lige nu kan du med rabatkoden IN få 50% rabat på din første bestilling af kollagenpulveret ’The Solution’, som nemt kan blandes i din mad eller din kaffe, lige som Alice gør det. Læs mere om tilbuddet lige HER.