HUDPLEJE

IN ANBEFALER | Gaelle Organic

Her på redaktionen er vi vilde med de økologiske hudplejeprodukter fra amerikanske Gaelle Organic, som netop er blevet lanceret i Danmark. Læs alt om de nye lækre produkter her i artiklen

Amerikansk Gaelle Kennedy er en passioneret kvinde som startede ud som model i 1960'erne. Efter modelkarrieren uddannede Gaelle sig til Kosmetolog og blev ansat i en af Beverly Hills førende beauty saloner, Aida Grey.

I de følgende år holdt Gaelle huden sund og smuk på mange af de store Hollywood-stjerner, som var faste kunder i beauty salonen. Den store interesse for hudpleje gjorde, at Gaelle begyndte at udvikle sine egne cremer derhjemme, og som 64-årig, besluttede hun sig for at forfølge sit livs drøm, og gik i gang med at skabe serien Gaelle Organic fra hendes hjem i Ojai i bjergene i Californien.


Gaelle Kennedy

LÆS OGSÅ: REDAKTIONEN TESTER | Enzympeeling

Gaelle Organic er lavet med den modne hud i tankerne, men kan bruges af kvinder i alle aldre, som ønsker rene økologiske produkter og en smuk og velplejet hud.

Se hele den økologiske hudplejeserie fra Gaelle Organic i galleriet.

Gaelle Organic

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!