HUDPLEJE

Apotekets bedste skønhedsprodukter

Det er blevet populært at købe cremer og renseprodukter på apoteket. Der er en hel række skønhedsprodukter, der kun sælges på apotekerne – og nogle af dem er endda blevet kult.

Det er blevet populært at købe cremer- rense- og skønhedsprodukter på apoteket. Der er nemlig en hel generation af skønhedsprodukter forbeholdt apotekerne, som faktisk giver dig en stor feelgood fornemmelse til en virkelig god pris, og nogle af dem har endda fået kultstatus.

Franske apoteker er legendariske, når det drejer sig om skønhedsprodukter − men de danske af slagsen følger efterhånden ret godt med. I Frankrig har der siden første halvdel af 1900-tallet været tradition for apotekerhudpleje, og mange kvinder har derfor for vane at købe deres skønhedsprodukter netop her. Derfor er det ikke overraskende, at to veletablerede franske mærker som Vichy og Avène var blandt de første, der for godt 15 år siden kom på hylderne på de danske apoteker. Siden har bl.a. La Roche-Posay og A-Derma fulgt trop.

LÆS OGSÅ: 8 lækre veganske skønhedsprodukter

De franske apoteker er dog stadig et skridt foran de danske og er med deres attraktive udvalg en shoppingdestination for mange franske forbrugere − for ikke at tale om danske makeupartister og skønhedsentusiaster, der altid skal en tur på apoteket, når de er i Frankrig.

Klik dig igennem galleriet, hvor INs skønhedsekspert har udvalgt de 6 bedste skønhedsprodukter fra apotekerne (som også kan fås herhjemme):

6 skønhedsprodukter fra apoteket

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER