HUDPLEJE

Beskyt din hud med anti-age

Efter sommeren er der atter fokus på god anti-age-hudpleje, rensende masker og bryn! Kort sagt, du skal gøre dit ansigt parat til den nye efterårsmakeup

Fugtbevarende rens til ansigtet
Det første og vigtigste trin i din hudpleje er afrensning, og det kan blive et helt lille velvære-ritual med Darphins skønne Aromatic Cleansing Blam With Rosewood, som især er god til tør eller moden hud. Fordel balmen mellem hænderne, indånd duften 3 gange og massér derefter ind. Skyl af med lunkent vand og nyd den rene, bløde hud. 125 ml, 589 kr.

Anti-age fra Chanel
Chanel har lanceret sin første anti-age-serie i luksusklassen. Ultra Correction Lift-serien er målrettet til at genskabe hudens fasthed ved, at de små linjer puffes op og udglattes. Ultra Correction Lift serum virker opstrammende og danner en løftende film på huden. 30 ml, 940 kr. Ultra Correction Lift Day Cream med SPF 15 giver huden en blød, mat finish og er yderst velegnet til den tørre hud. 50 ml, 820 kr.Prøv en kropssmoothie
Plej krop og sjæl med Happy Hearts skønne kropsolie, som indeholder en blanding af økologiske olier tilsat E- og B-vitamin, kæmpenatlysolie og silkeprotein. Happiness Body Smoothie, er baseret på appelsin, krusemynte, ingefær og vanilje. 110 ml, 189 kr.

Sensuelle Øjne
Med Smashbox's øjenskyggepalet Reign får du seks smukke skygger, tre med en perlemorsshimmer og tre matte, som kan anvendes både tørre og våde alt efter, hvor intens makeuppen skal være. Brug også den lyseste tone som highlighter under brynene! 330 kr.


Se også:
Tre produkter der gør dig naturligt smuk
Find din egen økofavorit
Lav din egen hjemmespa