HUDPLEJE

Bliv sommerklar: 3 gode vaner, du skal starte på nu

Selv om sommeren føles fjern, kan du godt begynde at gøre dig klar til varmere tider. Bliv sommerklar med disse 3 gode vaner.

Selv om det stadig virker vinterligt, så er der sommer forude, og det må vi ikke glemme, specielt ikke hvis du gerne vil stå sommerklar, når varmen melder sin ankomst. Derfor anbefaler vi, at du allerede nu går i gang med disse to do’s, så du står helt skarp til sommer, sol, korte kjoler og dage i bikini.

LÆS OGSÅ: 5 tips til velplejede fødder

Der er visse forberedelser til sommer, som kræver tid for at lykkedes. IN’s skønhedsekspert ser nærmere på, hvilke gode vaner du med fordel kan starte nu for at være lækker til sommer. Ud over resultatet om et par måneder, så er det også alle ting, som vil give dig velvære og få dig til at føle dig godt tilpas med dig selv, så tag tid til at forkæle dig selv lidt ekstra de næste par måneder.

Bliv sommerklar med disse råd 

Kosttilskud

Der er en hel del kosttilskud på markedet efterhånden, og det er i det hele taget en god idé at hjælpe sundheden, den indre skønhed OG din kulør lidt på vej.  Begynd at spise Perfect Tan allerede nu og du vil opleve, at du har lettere ved at tåle solen, få en god kulør og holde på den, når først solen bager derudaf. Glem dog aldrig at bruge solcreme, når du opholder dig i solen.

Skin Care Perfect Tan, 60 tabletter, New Nordic, 209 kr. Kan købes online HER  

Skin Care Perfect Tan, 60 tabletter, New Nordic, 209 kr. Kan købes online HER 

 

Skin Care Perfect Tan, 60 tabletter, New Nordic, 209 kr.

LÆS OGSÅ: Hvilke vitaminer skal der være i din hudpleje?

Tørbørstning

Sig appelsiiiin..hud. De er de færreste, der slipper for cellulitis, og det er absolut ikke noget at skamme sig over. Hvis man alligevel gerne vil gøre en lille forskel og formindske bulerne på lårene (hvor det oftest forekommer), er der et par vaner, man kan tage til sig. Ud over sund kost og motion, så køb dig en tørbørste, og kom i gang med at børste din krop hver morgen, inden du hopper i badet. Tørbørstning øger cirkulationen, reducerer appelsinhud og giver i det hele taget mere energi, da kroppen stimuleres indefra, når man tørbørster.

Tørbørste, Karmameju, 249 kr. Kan købes online HER  

Tørbørste, Karmameju, 249 kr. Kan købes online HER 

 

Tørbørste, Karmameju, 249 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan bliver du sommerklar fra top til tå

Scrub

Har du ikke allerede nu for vane at bruge en god body scrub i badet cirka en gang ugentligt, så er det en god idé at få begyndt nu. Når du forkæler huden med en scrub, fjerner du urenheder, døde hudceller og små knopper, og dermed giver du din body olier, lotions og cremer bedre vilkår til at gøre det de er bedst til, da de i langt højere grad kan trænge ned i huden og holde den smidig, ensartet, fugtet og strålende.

Hvis du gør det jævnligt og starter allerede nu, forbereder du din hud på bedste vis til at modtage solens D-vitaminer og tage sig bedst muligt ud under sommertøjet.

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub, Ole Henriksen, 500 ml, 455 kr. Kan købes online HER  

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub, Ole Henriksen, 500 ml, 455 kr. Kan købes online HER 

 

Rub N’ Buff Transforming Salt Scrub, Ole Henriksen, 500 ml, 455 kr.

LÆS OGSÅ: Glemmer du den her gode vane i badet? 

Læs mere om: