HUDPLEJE

Blød som babyhud

Exfolierende masker fås i mange forskellige varianter alt efter behov og hudtype. Ud over at fjerne døde hudceller giver masken også din hud en klar og sund glød og gør den babyblød at røre ved. IN har testet fem forskellige...


CHANEL, Gel Exfoliant Sublimateur Maximum Radiance. 75 ml/280 kr. (4 STJERNER)

Konsistensen er cremet, og den bløde, ferskenfarvede gelé er nem at fordele med fingrene direkte på et fugtigt ansigt. Kornene er bittesmå og fine som sandkorn, så selve skrubningen føles utrolig behagelig. Duften er diskret og mild, som man forventer af et lækkert hudplejeprodukt. Tuben er nem og praktisk at tage med i bad.

Resultatet:
De små kedelige, tørre hudflager er væk med det samme, masken bliver skyllet af, og huden synes at stråle med en ny glød bagefter.SISLEY, Creme Gommante 50 ml/415 kr. (4 STJERNER)

Til at starte med virker masken ret fast i konsistensen, men så snart den kommes på huden, forvandler den sig til en blød, cremet masse. Kornene virker umiddelbart ret hårde, men de irriterer på ingen måde huden. Masken masseres ind og skylles af med masser af lunkent vand.

Resultatet:
En lækker skrubbemaske, som gør huden rigtig blød og fjerner de døde hudceller med det samme. En ekstra bonus er den skønne duft, som fornemmes længe efter.DERMALOGICA, Daily Resurfacer 35 stk./610 kr. INs favorit (5 STJERNER)

Her får du en helt anderledes og højteknologisk exfolieringsoplevelse. Den traditionelle skrubbemaske er afløst af en lille »filtpose«, som sættes på fingeren. Selve filtposen er fugtig og stryges over ansigt og hals i cirklende bevægelser. Huden skal ikke skylles bagefter, så det er hurtigt og nemt. Hver eneste filtpose er pakket ind i en hermetisk lukket pose. Ud over at være tophygiejnisk er den også genial at tage med på en ferie.

Resultatet:
Når først man har vænnet sig til den lidt kemiske duft, så er denne exfoliering virkelig smart og effektiv. Huden bliver meget fin og jævn i strukturen og kan bruges dagligt.


ELIZABETH ARDEN, Peel & Reveal Revitalizing Treatment 50 ml/360 kr. (3 STJERNER)

Konsistensen er meget flydende og geléagtig, derfor er det både praktisk og hygiejnisk at bruge den medfølgende pensel til at smøre masken på med. Du skal have tid til denne maske, for den skal sidde på huden i 25 minutter, hvorefter den fjernes ved at blive trukket af huden. En virkelig dejlig og ren fornemmelse, som om alle urenheder bliver trukket med op.

Resultatet:
Det er næsten som en mini spa-behandling at bruge denne maske, og huden føles ekstra ren og blød, når masken er fjernet. Huden får en helt særlig glans og glød, som kan ses længe efter.

BOBBI BROWN, Buffi ng Grains for Face. 28 g/275 kr. (3 STJERNER)

Denne skrubbemaske skiller sig virkelig ud fra de andre, for du skal selv blande det løse, neutralt-duftende pudder med enten en smule vand eller direkte i din rensecreme. På den måde bestemmer du selv grovheden af din skrubbemaske.
Kornene er dog ret grove så vær forsigtig, hvis du hører til de mere sarthudede.
Selve emballagen er en yndig glasflaske med et tilpasset hul foroven, så det er nemt at dosere mængden, selv om konsistensen kommer i tør pudderform.

Resultatet:
Min lidt sarte hud blev en smule rød og spættet lige efter brug, men efter ganske få minutter så den fin ud igen og blev dejlig blød.