Hotel Chocolat byder på alt fra kaffer til skønhedsprodukter
HUDPLEJE

Chokoladeparadis lancerer skønhedsprodukter

Er du vild med chokolade? Så er her en god nyhed til dig!

Hotel Chocolat åbnede for et år siden på Østergade 13 i København, side om side med luksusbutikker som Hermès og Mulberry. Man lægger måske ikke mærke til butikken, hvis man ikke lige ved, at den er der. For man skal gennem en port for at komme ind i selve butikken. Til gengæld er den et besøg værd, for går man ind ad indgangen oplever man et sandt paradis for chokolade - og kakaoelskere.

Hotel Chocolat startede egentlig som en britisk luksuswebshop med chokolade. Men i dag er det blevet et univers, som formidles i Hotel Chocolats eksklusive butikker i Storbritannien, USA, Holland og Danmark. Chokoladen indeholder langt mindre sukker, end man finder i andre mærkers chokolade, stilen er enkel og luksuriøs, og foruden butikkerne har kædens ejere også investeret i en kakaoplantage i Saint Luica i Trinidad, hvor de også har åbnet en spa, et hotel og en restaurant med speciale i et moderne kakao-køkken.

Nu har chokoladeimperiet også skabt en række beautyprodukter, som foruden at blive anvendt i deres spa bliver forhandlet i deres butikker og på deres webshop www.hotelchocolat.com/uk. Produkterne er lækre og få i en fin og ren emballage. Og tænker du med det samme 'jamen, lugter produkterne så af chokolade?', kan du godt tænke om igen. Duften er frisk og indbydende, for kakao-smøret og kakao-bønnen indgår blot som vigtige ingredienser. Men til gengæld er produkterne effektive, og især håndsæben med fine kakaonibs kan anbefales!

Du kan også få stillet din kulinariske nysgerrighed i Hotel Chocolat i København, som er meget mere end en chokolade-forhandler. Her kan man bagerst i butikken sidde og nyde en kop af husets specielle kaffer med usødet kakao eller en lækker ret fra kakao-køkkenet.

Så tag en veninde under armen og oplev selv denne helt specielle verden for både folk med kærlighed til god chokolade og kulinariske kendere, der vil opleve nogle af mange de mange måder, man kan anvende kakao på.