HUDPLEJE

Deodoranter til sart hud

En deodorant skal gerne sørge for, at du ikke lugter af sved. Men hvad nu hvis den efterlader sig hvide striber på tøjet? Vi har testet fem deodoranter for dig. Se resultatet her.

Nivea, double effect, 50 ml, 33 kr.
Produktet: Emballagen er en nydeligt udseende lille glasbeholder med lyserød skrift på. Duften er mildt parfumeret, og deodoranten indeholder avocadoekstrakt.
Resultatet: Denne roll-on-deo kan sagtens bruges direkte efter barbering uden at svie. Den dufter frisk og let uden at overdøve eventuel parfume og holder dig frisk og velduftende det meste af dagen. ? ? ? ? (4/5) Bedst til prisen!

Avène, Regulating deodorant care, 50 ml, 89,75 kr.
Produktet: En diskret udseende roll-on, som ikke indeholder alkohol og konserveringsmidler, men blandt andet thermalsk kildevand fra Avène.
Resultatet: Duften er så diskret, at man næsten bliver i tvivl om, hvorvidt den dufter af noget. Perfekt til brug med en hvilken som helst parfume! Den tørrer hurtigt under armene, holder området tørt og fuldstændig lugtfrit hele dagen. Imponerende!
? ? ? ? ? (5/5) INs favorit!Darphin, comforting softness deodorant, 50 ml, 169 kr.
Produktet: Deodoranten er dermatologisk testet og skulle dermed ikke irritere huden. Den har en skøn, mild blomsterduft, som er meget diskret.
Resultatet: Denne stick-deodorant dufter friskt og mildt og kan uden problemer bruges på den nybarberede hud. Den holdt det meste af dagen, men sidst på dagen havde sveden fået lov til at trænge igennem alligevel.
? ? ? (3/5)Estée lauder, body performance deo, 125 ml, 155 kr.
Produktet: En imponerende stor deodorantspray med en herligt forfriskende duft. Deo'en er uden alkohol og virker fin og mild på selv nybarberede armhuler.
Resultatet: Deodoranten bliver nærmest til et tyndt lag fint, hvidt skum, når den sprayes på. Skummet forsvinder ret hurtigt, men vær advaret - deodoranten laver hvide striber på mørkt tøj!!! Til gengæld dufter man friskt og dejligt hele dagen, og det er jo det, som tæller!
? ? ? ? (4/5)Origins organic, totally pure deodorant, 100 ml, 175 kr.
Produktet: En certificeret økologisk deodorant og den første af slagsen i Origins Organicserien. Deo'en er baseret på økologisk hvid pilebark og lavendelalkohol og er velegnet til både mænd og kvinder.
Resultatet: Man skal kunne lide duften af økologi, og det var ikke et hit hos alle testere. Til gengæld holdt deodoranten armhulerne friske dagen lang og er et godt alternativ til de konventionelle deodoranter.
? ? ? ? (4/5)

Se flere tests af skønhedsprodukter