HUDPLEJE

Dette produkt skal du altid have i tasken

Efteråret har så småt meldt sin ankomst og derfor skal du tage ekstra hensyn til den kolde og tørre luft, vi går i møde. Med dette produkt i tasken, vil du altid føle dig velplejet.

Efteråret er så småt begyndt, og det er nu, vi for alvor skal passe godt på den tynde hud på hænderne. Sørg for at have en god håndcreme i håndtasken, så du altid har en creme lige ved hånden, som med garanti kan få dig gennem den kolde tid med bløde hænder.

Huden på hænderne er særligt tynd og har næsten intet fedtvæv. Hænderne er desuden enorm udsat for vejrforandringer og mange daglige håndvaske, hvilket alt sammen kan være lidt af en udfordring, når det gælder om at bibeholde sine velplejede hænder. Vælg derfor en håndcreme, der er udviklet til at pleje og beskytte huden netop på hænderne, og undgå tørre hænder og ru fingerspidser, når vejret bliver koldere, og efterår og vinteren for alvor nærmere sig.

LÆS OGSÅ: Hårmasker, der giver dig lækkert hår på 5 minutter

Der kan være stor forskel på effektivitet og komfort i de forskellige håndcremer. Vælg derfor med omhu en creme, der passer dig og dine behov bedst.

Skønhedsekspertens tips:

1. Smør gerne hænderne ind flere gange om dagen. Hvis du synes, at håndcremen fedter, så undlad at smøre den ud i håndfladerne, da der er mange svedkirtler her. Læg i stedet lidt creme på håndryggen, og smør den ud med den anden håndryg eller fingerspidserne. 

2. Udover at have en håndcreme i tasken. er det en god idé at have håndcremer liggende flere steder – for eksempel på natbordet, på jobbet og på badeværelset, så du aldrig glemmer at pleje dine hænder.

INs skønhedsekspert, Lene Huusmann, har her fundet fem lækre – og pæne – håndcremer, som hun personligt er fan af at have med sig på farten. Se og shop dem direkte fra galleriet:

Shop de lækreste håndcremer

Forkæl dig selv med et abonnement på IN og få en eksklusiv gave - KØB HER