HUDPLEJE

Ekslusiv hudpleje og en duft af lykke

INs skønhedsredaktør anbefaler eksklusiv hudpleje, lange, tætte øjenvipper og en ny duft favorit, som kan bruges året rundt.DYRE, MEN EFFEKTIVE DRÅBER
Sisleys nye Supremÿa At Night er en investering i min hud. Den koncentrerede anti-age-natcreme kan gøre noget ved rynkerne, så det kan ses! Huden bliver ganske enkelt stimuleret, fornyet og genopbygget, mens du sover. 50 ml, 3.800 kr

ALDRIG MERE FLADT HÅR
Mit hår kan have tendens til at klaske, hvis ikke jeg bruger de rette produkter. Sebastians nye Texturizer Flexible Bodifying- Liquidgel giver både fylde og bevægelse og indeholder hvede og sojaproteiner, som styrker håret, 150 ml, 250 kr.

BAMBI-BLINK
Der er ikke noget bedre end lange, fyldige, glamourøse vipper. Den nye Dazzle Lash Mascara fra MAC giver mig præcis det resultat. Og det lille børstehoved gør det nemt at nå alle vipper med storBLUSH AF MINERALER
Det er så dejlig nemt at bruge mineralpudder, og så indeholder det ofte hverken parabener, syntetiske farvestoffer eller petrokemikalier. Engelske Lily Lolos fine Mineral Foundation, 320 kr., er nyt i Danmark og en ny favorit.

BLØD KROP NU!
Om vinteren kan min hud have mere tendens til tørhed. Rudolph Cares Body Balm er en superlækker, økologisk balsam, som jeg bruger på alt fra neglebånd til ru albuer og hæle. 100 ml, 1.545 kr.
EN DUFT AF LYKKE
Jeg er fuldstændig vild med Laura Merciers elegante Neroli eau de parfum, som både er delikat, varm og blomstret uden at være for sød. Duftnoterne er en herlig cocktail af fresia, neroli, jasmin, musk og vanilje, 50 ml, 565 kr.

MIN NYE YNDLINGSSCRUB
Når de døde hudceller skal væk, er Jurliques Purely Age Refining Treatment et af mine yndlingsprodukter. De små korn er gør ansigtet blødt uden at irritere min sarte hud. 40 ml, 275 kr.


Læs også:
Hot juleshopping
Forkæl dig selv med eksklusiv makeup