HUDPLEJE

Få 20% rabat på Neo Stem i INs shop

I denne uge får du 20% rabat på Neo Stems revolutionerende serum. Læs mere om den her

Neo Stem Serum er klinisk bevist til at hjælpe med at standse ældningsprocessen. Neo Stem ® Serum kan prale af aktive ingredienser, som aldrig før er set i hudpleje, og som, på grund af deres lave molekylevægt, har evnen til at trænge helt ned i dermis.

Neo Stem er et resultat af forskning i de gener, som er ansvarlige for Hutchinson-Gilford Progeria (en yderst sjælden sygdom, som forårsager tidlig og hurtig ældning hos børn).

Ikke alene trænger serummets rigdom af anti-ageing ingredienser helt ned i dermis, og hjælper med at bremse produktionen af toksiner, men øger samtidig hudens niveauer af kollagen og elastin og resulterer på denne måde i en fast, smidig hud med mindre synlige rynker.

Neo Stem ® Serums øjeblikkelige hud-udglattende effekt giver dig også et her-og-nu skønhedsboost. Ingen parabener, mineralske olier, silicone, phenoxyethanol, parfume eller farvestoffer.
INs digitalredaktør har testet serummen og synes efter en måneds brug, at de små linier er begyndt at mindskes ...

En procentdel af salget af Neo Stem går til forskningen i progeria, og man har allerede kunne ansætte tre forskere på fuldtid, som, sammen med det øvrige team, ikke laver andet end at forsøge at finde en måde at bremse sygdommen på.

I denne uge giver vi 20% rabat på Neo Stem i INs egen webshop!
Rabatkoden er 'INNEOSTEM', og den gælder fra d. 7. oktober til og med d. 13. oktober 2013

Normalt koster Neo Stem Seum 599 kr., men i denne uge er prisen kun 479,50 kr.
Læs mere og køb serummet fra Neo Stem her.
 

Læs mere om: