HUDPLEJE

Få den hud du drømmer om!

Det er ikke altid lige nemt at få en travl hverdag til at rime på hudharmoni og overskud på skønhedskontoen. Men med en alt-i-en-creme og et serum får du hurtigt din drømmehud.

Hver dag udsættes vores hud for talrige angreb, der dræner den for fugt og sænker dens elasticitet, hvilket gør rynker og fine linjer mere synlige. Det kan for eksempel skyldes en ekstraordinært travl dag, for mange hurtige kulhydrater eller mangel på kvalitetssøvn. Alt sammen små ting, som kan bringe vores hud i ubalance. For eksempel producerer kroppen størstedelen af det væksthormon, der gendanner hudens væv og reparerer slid og skader, mens vi sover. Så hvis søvnen bliver for kort, kan kroppen ikke følge med. Vores travle livsstil kan med andre ord aflæses direkte i vores huds tilstand.

De fleste af os mangler altid en ekstra time i døgnet, og derfor er det særligt attraktivt med produkter, der retter op på hverdagens uundgåelige hudsyndere, uden at de tager lang tid at bruge. Vi vil have produkter, der er effektive og nemme at gå til, og som giver vores hud et ekstra boost. Som Lancômes Visionnaire Serum, der trænger hurtigt ind i huden, hvilket gør den let at bruge enten alene eller under Lancômes nye Visionnaire Cream, der nemt hjælper dig til en smuk og sund hud.

Cremen har mere end 12 års intensiv forskning bag sig og indeholder en lang række aktive ingredienser, der tilsammen giver en blødere og mere strålende hud. Serum og creme er sammen en perfekt kombination til en træt hud og giver på enkel vis huden de allerbedste forudsætninger. Både cremen og serummet arbejder på flere niveauer i huden samtidig og kan bruges både dag og nat. Sjældent har det været så enkelt og overskueligt at få en smuk hud. For selv om vi har travlt, vil vi nødigt gå på kompromis med hverken udstråling eller hudens sundhed. Vi sætter store krav til hudplejeproducenterne, som skal levere resultater, uden at vejen dertil kræver timer foran spejlet. Og nu er det heldigvis blevet endnu lettere altid at blive den bedste version af sig selv.


Visionnaire Serum, Lancôme, Vejl. pris. 555 kr. (30 ml), 775 kr. (50 ml)
Visionnaire Cream, Lancôme, Vejl. pris. 599 kr.

Læs mere på www.mylancome.dk