HUDPLEJE

Få den hud du drømmer om

Det er ikke altid lige nemt at få en travl hverdag til at rime på hud-harmoni og overskud på skønhedskontoen. Men med en alt-i-et-creme, får du en smuk hud med et snuptag.

Hver dag udsættes vores hud for talrige angreb, der dræner den for fugt, sænker elasticiteten og gør rynker og fine linjer mere synlige. Det kan fx skyldes en ekstraordinær travl dag, et lidt for fristende kagebord, mangel på kvalitets-søvn eller den tætpakkede luft i flyvemaskinen, når vi er på vej på ferie. Altså alle de små ting, som kan bringe huden i ubalance. For eksempel producerer kroppen størstedelen af det væksthormon, der gendanner hudens væv og reparerer slid og skader, mens vi sover. Og hvis søvnen bliver for kort, kan kroppens produktion ikke følge med. Vores travle livsstil kan med andre ord direkte aflæses i vores huds tilstand.

Alt-i-en creme
Med begrænset tid som en evig livsfaktor, søger vi mod de cremer og produkter, der retter op på hverdagens uundgåelige hudsyndere, uden at processen bliver for tidskrævende.

Vi vil have alt-i-et cremer, der imødekommer kvinders ønske om at opnå både komfort og effekt på én gang. Som Lancômes helt nye 'Visionnaire Cream', der hurtigt og nemt hjælper dig med at få en smuk og sund hud. Cremen har mere en 12 års intensiv forskning i ryggen og indeholder en lang række aktive ingredienser, der tilsammen giver en blødere og mere strålende hud.

Overskueligt at få smuk hud
Den arbejder på flere niveauer i huden samtidig og kan den bruges både dag og nat. Sjældent har det været så enkelt og overskueligt at få en smuk hud. For selv om vi har travlt, vil vi nødigt gå på kompromis med hverken udstråling eller hudens sundhed. Vi sætter store krav til hudplejeproducenterne, som skal levere resultater, uden at vejen dertil kræver timer foran spejlet. Og med Lancômes Visionnaire Cream er det heldigvis blevet endnu lettere altid at vise sig fra sin bedste side.

Det gode supplement - Lancôme har også udviklet et yderst effektfuld serum i Visionnaire serien, der let trænger ind i huden. Den optages hurtigt og er et perfekt supplement til Vissionnaire-cremen. Brug dem sammen morgen som aften og få nemt og hurtigt en silkeblød og glat hud.

Se myter om din hudpleje HER og HER

Læs mere om: