Se før og efter-billederne

HUDPLEJE

Få Diane Krugers hemmelighed til en strålende hud

Skuespilleren Diane Kruger har lært et og andet med alderen om at passe på sin hud, og hun mener, at det at føle sig smuk er en meget privat følelse

Som skuespiller, tidligere model og ansigt for Chanels nye hudplejeserie har 37-årige Diane Kruger uden tvivl lært et og andet om skønhed. Men med al berømmelsen og erfaringen så er det også overraskende nyt, at Diane Kruger, der danner par med kollegaen Joshua Jackson, foretrækker at lægge sin egen makeup, fordi hun ønsker at ligne, og at føle sig som sig selv.

"At føle sig smuk er en privat følelse. Det hjælper mig med at sætte tingene i perspektiv, acceptere mig selv, som jeg er, og ikke længere at påtage sig en umættelig jagt på perfektion. Selv om jeg elskede at være 20, er jeg ikke nostalgisk omkring min skønhed på det tidspunkt", siger den tyskfødte skuespiller, der lige nu medvirker i tv-serien The Bridge, til magasinet DuJour.

Som barn var Diane Kruger engageret i balletten men en skade førte til, at hun i stedet kastede sig over modelarbejde, hvilket til sidst endte i en skuespilkarriere. I dag er hun lykkeligere end nogensinde før.

"Jeg indså, at jeg måtte leve fuldt ud i øjeblikket, og åbne mig selv for andre, ellers ville livet passere mig forbi. Hvis jeg er lykkeligere nu, så er jeg smukkere, end jeg var før", siger Diane Kruger.

Passer på sig selv
Skuespilleren er konstant i mediernes søgelys, og derfor mener hun også, at det er vigtigt, at hun tager ansvar for sig selv og især for sin ungdommelige huds velbefindende.

"Jeg mener, at skønhed starter med smuk hud. Så selv om jeg nyder at passe på min hud, så anser jeg det også som en forpligtelse. I min karriere som model og senere som skuespiller, blev jeg nødt til at håndtere dette hver dag", siger hun.

Derfor går stjernen heller aldrig i solen, og hun er påpasselig med at bruge solcreme hver dag. Med sin slanke fysik og tidligere erfaring som ballerina er Diane Kruger også opmærksom på at tage sig af sin krop, men hun insisterer samtidig på, at hun ikke vil betegnes som atletisk.

"Jeg hader at gå træningscenteret. At træne giver kun mening, hvis jeg får fornøjelse ud af det. Fornøjelsen kommer fra det virkelig liv, ikke ved at blive i en boble. Hver gang jeg får chancen, tager jeg derfor på vandretur", siger Diane Kruger.

Ud over arbejdet for Chanel, så har Diane Kruger også været udnævnt til global talsmand for L'Oréal, og i maj 2010 blev det desuden offentliggjort, at hun skulle være ansigt for Calvin Kleins parfume Beauty.