HUDPLEJE

Få et frisk look

Det er super hot med et naturligt look til ansigtet. Det skal helst se ud som om, at du slet ikke har gjort noget for at have en lækker glød og et frisk udseende.

Når det er koldt, bliver min hud nemmere irriteret og rød på kinderne. Derfor elsker jeg Cliniques Comfort on Call-creme, som giver øjeblikkelig næring og beroliger min hud mere end nogen anden creme, jeg har prøvet. 50 ml, 350 kr.

Der er intet bedre end tryllemasker. Jeg har lige opdaget Comfort Zones nye Glorius Skin Visible Lifting Tensor Mask, som har en omgående opstrammende effekt. Huden ser friskere ud med en glat og fin overflade. 50 ml, 375 kr.Denne lille undseelige flaske har reddet mig adskillige gange, når en bums har tilladt sig at dukke op lige før en stor fest. Origins Spot Remover duppes direkte på urenheden to gange om dagen og vupti, bumsen forsvinder lige så hurtigt, som den er kommet. 10 ml, 125 kr.

Jeg har allerede brugt flere tuber af Smashbox' plejende lipgloss O-Gloss, så nu må jeg anbefale den her! Glossen er umiddelbart klar, men giver læberne den perfekte, naturlige lyserøde nuance, som får dem til at se friske og saftige ud hele dagen. 10 ml, 155 kr.Børsten på Chanels nyeste mascara er meget speciel med skiftevis korte og længere børstehår, så jeg skulle lige vænne mig til den. Men nu kan jeg ikke leve uden den mere, for vipperne får intens volumen og et flot svaj, 230 kr.