HUDPLEJE

Få flotte velplejet læber

Desværre er de færreste af os forsynet med flotte og fyldige læber fra naturens hånd.
SOS-kit til læberne
Vinterkulde eller et tørt indeklima kan være hårdt for læberne, som bliver tørre og ru. Skrub forsigtigt læberne med Clarins Extra-Firming Lip & Contour Gentle Exfoliator. Indholdet af fine sukkerkrystaller og hindbærolie polerer læberne og efterlader dem rosenrøde. 20 ml, 195 kr. Følg efter med Extra-Firming Lip & Contour Balm, som får læberne til at se yngre ud. 15 ml, 300 kr.Køb den på nettet
Cherry Kiss, letfarvet kirsebærpomade fra Rose & Co. 20 gram, 89 kr. www.hotbeautystuff.dk.Kys frøen...
og vær klar til prinsen med L'Oréals læbestiftduo# Infallible Longwear Lip Duo Compact. Påfør farve, vent et minut og kom den hvide plejende balm på, som holder læberne bløde. 120 kr.

Sådan bruger du en lipliner
Glem alt om en mørk linje rundt om læben og en lys nuance indeni. Det er et dårligt levn fra 80'erne og burde forbydes! Brug liplineren til at fylde hele læben ud med for et ekstra holdbart resultat eller brug samme nuance på læberne som liplineren, hvis du ønsker mere fyldige læber. Tegn aldrig uden om læberne, men tegn blot på selve læbekanten for et mere naturligt look.

Tip til smalle læber
Undgå meget mørke nuancer, hvis du har smalle læber. Brug derimod lyse nuancer og gerne lipgloss for at snyde dem optisk større. Dup også en smule highlighter over amorbuen (på midten af overlæben), som får læben til at virke fyldigere.