HUDPLEJE

Få skønhedsekspertens 3 bedste beauty-tips

IN har mødt Moroccanoil’s Brand Ambassadør, Steven Turpin, som er uddannet makeupartist og hårstylist, og fået hans bedste tips og tricks til en flot og strålende hud.

Hvad er for dig en smuk hud?

- En smuk hud handler om glød og definition. Både ansigt og krop skal altid være velplejet og skinnende på den helt rigtige måde. Man kan se forskellen på en hud med glød, da en hud der ikke bliver eksfolieret og plejet oftest har en mat og kedelig tekstur. Vi glemmer at eksfoliere. Det tager tid. Men det er utroligt vigtigt, at du tørbørster hele din krop for at stimulere og detoxe din hud – det er næsten som en Hamam-behandling (red. Tyrkisk spa).
 

Hvad er hemmeligheden bag din morgenrutine?

 - Jeg bruger altid en fin peeling inden jeg gør brug af olier og andre fugtgivende cremer. Simpelthen fordi jeg kan se en kæmpe forskel på min hud før og efter. Jeg får den rigtige glød, og jeg ser mere frisk og smuk ud. Folk spørger mig altid, om jeg har fået lavet botox, men det er blot resultatet af en god rutine med en fin morgenpeeling. Derefter er det vigtigt for mig at bruge en essentiel olie, som jeg giver lov til at trænge ind i huden. Det er specielt vigtigt at man dupper en olie i ansigtet efter rens og inden makeup.”

LÆS OGSÅ: GOSH får ny identitet og lancerer plejende makeup-kollektion
 

Hvad er dine favorit-produkter fra Moroccanoils nye hudplejeserie?

- Moroccanoil’s Body Buff er helt bestemt min favorit. Jeg er forelsket i kombinationen af eksolieringen med vores Body Buff, og derefter påføring af vores Dry Body Oil på hele kroppen. Hvis man er den meget travle type, så kan vores Body Buff eller de forskellige olier smøres på inden sengetid, for at fugte kroppen helt igennem natten over, for derefter at bliver skyllet eller tørret af om morgenen.”

Pssst… Husk at tilmelde dig INs nyhedsbrev lige HER - så er du altid opdateret på det bedste inden for mode, skønhed og sundhed!