HUDPLEJE

Find den perfekte bodylotion til din hudtype

Uanset om du er til en bodylotion, som er økologisk, eller som har anti-aging, opstrammende eller beroligende effekt, har IN fundet 5 forskellige bodylotions med forskellige effekter. Se med her, og find den perfekte bodylotion til din hud.

Bodylotion - 5 forskellige effekter

Huden har brug for fugt året rundt, og særligt når vi skal til at vise kroppen frem i sommertøjet, ønsker vi en pæn, smidig og gennemfugtet hud. IN’s skønhedsekspert, Lene Huusmann, har fundet fem lækre body lotions med fem forskellige effekter.

Den lette konsistens

Denne bodylotion trænger hurtigt ind og efterlader huden glat og velfugtet. Den dufter terapeutisk af citrongræs på en meget behagelig måde. Kæmpe bonus er, at pumpen på flasken gør den nem at dosere.

Denne bodylotion er til dig, der har brug for friskhed, smidighed og en beroligende lotion til din hud.

Foto: PR

Body Hydrating Cream, Dermalogica, 473 ml, 460 kr.
Købes online HER

Naturlig og økologisk

Denne bodylotion indeholder naturlige ingredienser, som din hud vil elske dig for. Den er specielt udviklet til tør hud, og den gør sit arbejde - kort og godt. Den dufter naturligt, og man fornemmer de skønne økologiske olier, som holder huden silkeblød.

Et sikkert valg til dig med tør hud.

Foto: PR

Acai Body Lotion, Rudolph Care, 100 ml, 245 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: Guide: Bekæmp dine hudproblemer med vitaminer

Ekstra blødgørende

Denne creme fra Kiehl’s er skøn og blødgørende, og så trænger den ind med det samme. Duften er ret neutral og gør ikke meget væsen af sig.

Denne bodylotion er et godt valg til dig, som ønsker en rig creme uden for meget duft.

Foto: PR

Creme de Corps, Kiehl’s, 250 ml, 225 kr.
Købes online HER

Anti-aging som opstrammer

Denne bodylotion har en fløjlsblød konsistens, som er nem at påføre og efterlader huden gennemfugtet. Den er rig på olier, men fedter ikke. Feminine duftnoter af orkidé, blomme, abrikos og orientalsk afslappethed beskriver duften meget godt.

Denne bodylotion er til dig, som ønsker en bodylotion med opstrammende effekt.

Foto: PR

Body Firming Emulsion, Sensai, 100 ml, 710 kr.
Købes online HER

Naturlig og beroligende

Balance Me har altid lavet skønne produkter. Og efter de har relanceret med ny emballage, er de geniale dråber nu på en flaske med pumpe! Konsistensen er blid og let at arbejde ind i huden. Den virker i dybden og giver en skøn kølende effekt, som er behagelig efter en dag på stranden. Den dufter af roser på en indbydende gammeldags måde.

Denne bodylotion er til dig, som ønsker at berolige din hud.

Foto: PR

Rose Otto Body Cream, Balance Me, 280 ml, 144 kr.
Købes online HER

LÆS OGSÅ: Derfor skal du eksfoliere din hud - og sådan gør du!