HUDPLEJE

Forkælelse til hænderne

Hænderne får en hård medfart i de kolde vintermåneder, der gør dem tørre og ru. IN tester hvilke håndcremer der er bedst.

Beauté Pacifique, Enriched Hydrating Hand Cream, 50 ml, 149 kr.

Emballagen er let genkendelig som et Beauté Pacifique-produkt, som er rent og enkelt. Sølvlåget giver en følelse af luksus og kvalitet. Der er absolut ingen duft idenne håndcreme, hvilket på sin vis er befriende og godt, hvis man har irriteret hud.

Resultatet: Konsistensen er cremet, men ultralet og trænger ind med det samme. Hænderne bliver virkelig bløde i lang tid, og cremenfungerer også særdeles godt til meget tørre hænder.

Fås online HER
 

Dior, Capture Totale, Hand Repair Crème, 75 ml, 460 kr.

Suuuperlækker perlemorsfarvet emballage, som oser af luksus i ægteDior-stil. Den lille åbning er perfekt, når du ikke vil have store mængder creme på en gang. Duften er også helt fanatstisk ren, mild og frisk. Og det er, som om den bliver bedre og bedre, jo længere cremen har siddet.

Resultatet: Det føles virkelig, som om cremen reparerer de tørre steder på hænderne, og det kan mærkes allerede efter første gang. Hænderne er bare fløjlsbløde længe efter brug. God til normale til tørre hænder. Men den høje pris trækker en stjerne ned.

Fås online HER

Lancôme, Nutrix Royal Mains, Intense Nourishing & Restoring Hand Cream. 100 ml, 229 kr.

Der er dømt lækkerhed og elegance hos Lancôme. Den eksklusive tube er cremefarvet med smukt guldtryk på. Dette er testens største håndcreme med hele 100 ml, men denne emballage må gerne ses og flashes med. Duften er delikat og ren.

Resultatet: Cremen virker ret fyldig, men absorberes ualmindelig hurtigt. Der er absolut ingen klistret fornemmelse,men til gengæld velplejede, bløde hænder hele dagen. Cremen virker godt på meget tør og selv ru og irriteret hud. En klar favorit!

Fås online HER
 

Jurlique, Citrus Hand Cream, 40 ml, 165 kr.

Produktet: Den metalagtige tube minder om en lille gammeldags tandpastatube. Den lille størrelse gør den handy og nem at have med selv i en mindre håndtaske. Det er en smags sag, om man kan leve med citronduften. Testeren synes, den var dejlig frisk.

Resultatet: Cremen er ret tyk i konsistensen, men lader sig nu alligevel nemt fordele. Det tager et øjeblik, før den er trængt helt ind, men den kan mærkes længe efter på hænderne. Cremen er bedst til mellemtørre hænder.

Fås online HER


C.O. Bigelow, Lemon Hand Treatment,85 ml, 114 kr.

Produktet: Emballagen er gennemsigtig, så du kan faktisk se, hvor meget håndcreme du har tilbage. Ellers er indpakningen en almindelig tube, men med det ekstra plus at åbningen er meget
lille, så det er nemt at dosere den rette mængde. Dufter behageligt af citrus.

Resultatet: Konsistensen virker meget nem at fordele og trænger nemt ind i huden uden at efterlade hænderne fedtede. Hænderne får en glansfuld overflade og virker bløde. Dog må det siges, at denne håndcreme ikke er velegnet til ekstremt tørre hænder.

Fås online HER
 

Læs mere om: