HUDPLEJE

Fugt til den tørre sommerhud

Bevar den sommerbrune kulør med intensiv fugtpleje. IN guider dig til 5 skønne bodylotions, der plejer huden og forlænger sommergløden.

Har du brugt din ferie på at ligge ved vandkanten og slikke sol, eller fået lidt kulør under havearbejdet derhjemme? Det sidste du sikkert ønsker, er at dine solbrune ben og arme mister farven alt for hurtigt.  Du kan undgå at den smukke sommerkulør forsvinder alt for hurtigt, ved at give huden masser af fugt og pleje. Her er fem skønne bodylotions, som vi varmt kan anbefale.

 

PR

Den klassiske

Dette er en klassiker du måske har støt på i din mormors skab. Ikke desto mindre, er det en af vores absolut favoritter. Det er en rig lotion, som absorberes hurtigt og virker intenst fugtende. Den er langtidsfugtgivende og lindrer selv den tørreste, mest irriterede hud – og så opstrammer den endda også!

Clarins, 199 kr.

Fås online HER

 

AOP

Den danske

En bodylotion der går i dybden – specielt til tør, irriteret og endda solskoldet hud. Denne bodylotion er dokumenteret til at forøge hudens fugtindhold med gennemsnitligt 65 % på 30 dage. Den virker beroligende på fx laserbehandlet hud, og så pynter det danske design rigtigt fint på badeværelseshylden.

Beauté Pacifique, 249 kr.

Fås online HER
 

LÆS OGSÅ: Få frisørens seks bedste hårtips

 

PR

Den mineralske

Det er blevet populært med mineraler – og her er Ahava’s hudplejeprodukter utroligt eftertragtet. Denne bodylotion er perfekt til dig, der har brug for ekstra pleje. Bodylotionen er specielt god, hvis du har en irriteret hud med kløe og meget tørhed. De unikke egenskaber fra mineraler og planter fra Det Døde Hav, kan være med til at give dig fugt og blødhed tilbage.

Ahava, 265 kr.

Fås online HER
 

PR

Den økologiske

Hvis din hud er lidt sart, er denne milde mandel bodylotion fra Weleda, lige til dig. Den virker beroligende og nærende på irriteret hud, samtidig med at den lindrer følelsen af stramhed – og så har den en dejlig duft af mandel! 

Fås online HER

LÆS OGSÅ: Skønhedsredaktørens juli-favoritter