HUDPLEJE

Glød til din hud

Hvilken foundation skal du bruge, når huden ser mat og trist ud?Se her hvilke foundations i vores test, der giver dig flot og strålende hud...Chanel, Teint Innocence, Naturally Luminous Fluid Makeup. 30 ml, 290 kr. ( 5 stjerner )
Produktet: Konsistensen er dejlig cremet, men let, da den er vandbaseret og dermed ikke spor fedtet. Dækkeevnen er medium, og den ser meget naturlig ud på huden.
Resultatet: Så snart Chanels foundation kommes på huden, bliver den fi n og satinagtig. De små ujævnheder dækkes samtidig med, at huden får lov at skinne igennem. Flot resultat, som holder hele dagen!

Clarins, True Radiance Foundation, 30 ml, 270 kr. ( 4 stjerner )

Produktet: En let og olie-fri foundation, som kommer i en hygiejnisk pumpeflaske for nem dosering. Kan bruges af alle hudtyper.
Resultatet: Konsistensen kan virke en smule fast, så der skal arbejdes lidt for at få den fordelt ordentligt. Men når den er varmet op med fingrene, bliver huden pæn og nydelig at se på, selvom den godt kunne have haft lidt mere
Shiseido, The Makeup, Lifting Foundation, 30 ml, 295 kr. ( 5 stjerner - INs favorit)
Produktet: Denne foundation har en høj dækkeevne og et antirynkekompleks, som udvisker små linjer i huden.
Resultatet: Virkelig en god oplevelse og et meget tilfredsstillende resultat. Man kan end ikke ane foundation på huden, men den bliver dækket utrolig fint og får en sund og strålende overflade, som synligt visker små træthedslinjer væk i et snuptag.
Bobbi Brown, Luminous Moisturizing Foundation, 30 ml, 310 kr. ( 5 stjerner )

Produktet: Denne foundation er meget fugtgivende og er især velegnet til dig med tør eller normal hud. Dækkeevnen er meget let, men kan bygges op, så du får medium til fuld dækkeevne.
Resultatet: Konsistensen er meget let og nem at fordele og smelter ind i huden, så små linjer og ujævnheder udviskes. Huden ser friskere ud og får en meget naturlig glød.