HUDPLEJE

Gwyneth Paltrow skal være ansigt for luksus-creme

Skuespilleren Gwyneth Paltrow er blevet offentligt som ny ambassadør for et mærke af luksuscremer.

Den 41-årige skuespiller Gwyneth Paltrow skal nu være det nye ansigt for en ny serie fra den amerikanske luksus-cremeproducent Restorsea. Iron Man-stjernen er blevet tildelt opgaven som ny ambassadør for anti-age produkterne, der kun indeholder økologiske ingredienser.

"Jeg blev henrykt, da jeg fandt ud af, at Restorsea er naturligt. Efter noget tid så jeg virkelig en forskel - en slags friskhed og fugtighed," siger Gwyneth Paltrow ifølge contactmusic.com.

Gwyneth Paltrow mener, at Stella McCartney er som en søster for hende. Læs mere her

Skuespilleren slår samtidig fast, at hun aldrig ville blive involveret i projektet, hvis ikke hun selv stod inde for det.

"Jeg elsker den kendsgerning, at det er et brand startet af en kvindelig iværksætter. Jeg promoverer aldrig noget, som jeg ikke bruger, elsker eller tror på, og jeg er henrykt over at støtte brandet, og dets mission om at opmuntre kvinder til at favne deres alder," siger Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow og hendes personlige træner har lavet et tv-program om vægttab sammen. Læs mere her

Skuespilleren, der også er ansigt for Hugo Boss, kommer dermed i selskab med stjernen Emmy Rossum, der også indgik kontrakt med Restorsea som ambassadør i efteråret 2013.